Marketing cu burse pentru absolventii de BAC. De la cei care n-au avut 10, dar au fost buni in afaceri
Miercuri, 12 Iulie 2017Marketing cu burse de training pentru absolventii de BAC. De la antreprenori care n-au avut 10, dar au performat in afaceri. Fost director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online romanesti - Trilulilu si Zonga, Calin Biris a lansat platforma #nuamfostde10, o initiativa adresata absolventilor de liceu care nu au luat 10 la BAC, dar iubesc educatia pe termen lung si isi doresc sa devina profesionisti performanti, cu rezultate practice in domeniile spre care tind. Initiatorul proiectului are peste 9 ani de experienta in domeniu si este unul dintre cei mai cunoscuti traineri in Marketing Online din Romania.

“Eu #nuamfostde10 la BAC, insa cu toate acestea sunt un profesionist in domeniul meu. Atunci cand vorbim despre educatie, trebuie sa fim mai buni doar decat propria persoana. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalti pe termen scurt, sa fim de 10, trebuie sa fie inlocuita cu dorinta de a deveni profesionisti performanti, cu rezultate practice” spune Calin Biris, initiatorul proiectului de burse.

„Este excelent sa iei nota maxima, notele sunt importante pentru autoevaluare si admitere la studii superioare, insa ce conteaza cel mai mult este dorinta de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie. Prin proiectul #nuamfostde10 doresc sa transmit un mesaj tinerilor absolventi si Ministerului Educatiei: ne dorim profesionisti bine pregatiti, care raman in tara si care iubesc educatia pe termen lung” a mai spus Biris.

80 de burse in valoare de peste 51.000 de euro

Potrivit initiatorilor proiectului, Romania este pe locul 3 in lume privind problema ocuparii posturilor vacante. 72% dintre companii au dificultati in a-si gasi angajati, doar Japonia si Taiwan o duc mai rau ca si noi conform unui studiu ManPower Group din 2016. Acest lucru se intampla datorita migratiei populatiei si lipsa profesionistilor.

Pentru a incuraja absolventii de liceu sa investesteasca in continuare in dezvoltarea lor, sapte antreprenori si traineri din mediul de business din Romania au decis sa ofere 80 de burse la cursurile lor online pe teme de business si dezvoltare personala.

Astfel, Calin Biris, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcas, Andrei Tiganas, Ovidiu Oltean si Zoltan Veres au dezvoltat platforme de invatare online, iar impreuna, in cadrul proiectului #nuamfostde10, ofera gratuit cursuri practice in valoare totala de peste 51.000 de euro absolventilor de liceu din 2017, care nu au fost de 10 la BAC.

Conditiile de aplicare pentru absolventi

Pentru a putea aplica la aceste cursuri, absolventii de liceu trebuie sa indeplineasca doua conditii: acestia trebuie sa fi dat BAC-ul in 2017 si sa aiba media identica cu cea a trainerului pentru cursul caruia doreste sa aplice. Toate cursurile sunt online si pot fi accesate oricand si de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de-aceea cursurile vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.

Toti cei interesati, pot sa aplice pe www.nuamfostde10.ro, iar cei care doresc sa sustina proiectul in social media sau pe site-ul propriu, sunt invitati sa foloseasca hastagul #nuamfostde10 impreuna cu materiale de promovare disponibile pe site www.nuamfostde10.ro/sustine-proiectul

In prezent este Senior Partner in agentia Loopaa Marcom din Cluj-Napoca, fondator si trainer al platformei de invatare online -  Online Mastery, un curs de marketing online de la A la Z dupa cum il descrie initiatorul si creatorul Agendei de Marketing Online din Romania.

Mai mult in Training, Interactive, Responsabilitate Sociala, CSR, 


PUBLICITATE: