Management nou pentru cresterea celor peste 5 milioane de clienti Revolut, Europa Centrala si de Est. Aleksej Koscejev este noul Head of Growth.
Miercuri, 11 Mai 2022

 

Aleksej Koscejev, noul Head of Growth.Revolut, Europa Centrala si de Est. 

Cu o experienta relevanta in marketing, Koscejev va fi responsabil de consolidarea brandului Revolut in tarile din regiune, unde aplicatia are 5 milioane de clienti, din care peste 1,7 milioane in Romania.

AdPlayers. info

Revolut, aplicatia financiara cu peste 18 milioane de clienti la nivel global, l-a numit pe Aleksej Koscejev in pozitia de Head of Growth pentru Europa Centrala si de Est, anunta compania. Cu o experienta relevanta in marketing, Koscejev va fi responsabil de consolidarea brandului Revolut in tarile din regiune, unde aplicatia are 5 milioane de clienti, din care peste 1,7 milioane in Romania.

Aleksej Koscejev a fost Global Head of TV & offline al Delivery Hero, coordonand activitatile de promovare in Europa, Orientul Mijlociu si Nordul Africii, Asia-Pacific si America de Nord (SUA si Canada). Anterior, a detinut pozitii de senior in echipele de marketing ale Lidl (Lithuania) si Vizeum - Dentsu Aegis Network, unde a lucrat opt ani.

In calitate de Head of Growth pentru cele zece piete locale unde Revolut este prezenta, Koscejev va coordona activitatile de marketing din Romania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Croatia si Bulgaria. Prioritatile sale vor fi: consolidarea structurii echipelor locale, activarea de parteneriate cu branduri, agentii de publicitate si de media, derularea de campanii de influencer marketing, planificarea si implementarea campaniilor de marketing, utilizand diverse canale (marketing digital, managementul comunitatilor, activitati offline de marketing), dar si derularea primei campanii tv a brandului.

"Revolut este asociat cu tehnologia de ultima ora in domeniul financiar. Ceea ce ne propunem este sa devenim un brand top-of-mind pentru toti cei care vor sa detina controlul asupra bugetelor personale si care vor sa isi imbunatateasca situatia financiara. Prin scalarea continuturilor de brand si prin campanii de comunicare de marketing inovatoare, ne propunem sa crestem notorietatea Revolut si sa atragem cat mai multi clienti din regiune, dincolo de actualul nivel de 5 milioane de utilizatori”, a spus Aleksej Koscejev, Head of Growth CEE la Revolut.

,,Pentru a ne atinge acest obiectiv, luam in calcul, printre altele, si canale cu acoperire semnificativa, precum media audiovizuale. Sunt incantat si nerabdator sa vad cum prind contur aceste planuri, cu sprijinul colegilor din Revolut Bank Lituania, al echipei de la sediul central din Londra si al colegilor din regiunea CEE. In calitate de lituanian stabilit in Berlin, ma bucur sa fac parte din echipa Revolut si abia astept sa lucrez alaturi de colegii din CEE pentru a creste si mai mult afacerile noastre in regiune”, a adaugat noul Head of Growth CEE, Revolut.

Potrivit companiei, Europa Centrala si de Est este una dintre regiunile cu un important potential de piata pentru Revolut, unde Romania si Polonia detin pozitii importante, cu peste 1 milion de clienti. Revolut este si un angajator atractiv pentru talentele din regiunea CEE, cu efective importante in Cracovia (Polonia) si la sediul central al Revolut Bank din Vilnius (Lituania). Compania a introdus la inceputul pandemiei de COVID-19 un sistem de lucru hibrid si a lasat la latitudinea angajatilor sa decida daca lucreaza de acasa, de la birou sau din strainatate (pana la doua luni pe an). Revolut are deschise mai multe pozitii pentru diverse roluri pentru extinderea echipelor locale in Europa Centrala si de Est.

Revolut este o aplicatie financiara care ajuta utilizatorii din toata lumea sa isi foloseasca la maximum fondurile de care dispun. In 2015, Revolut s-a lansat in Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani si schimb valutar. In prezent, peste 18 milioane de clienti din lume, din care mai mult de 1,7 milioane din Romania, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzactii pe luna. Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajuta clientii de pretutindeni sa-si mentina echilibrul financiar, sa dispuna mai eficient de banii lor, sa se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiati, oriunde s-ar afla.

Mai mult in Management, Business, Servicii Financiare


PUBLICITATE: