Management local nou la Brandient. Cristina Micu este noul Managing Director, Brandient Romania
Vineri, 19 Octombrie 2018

Credit: Brandient.com

Compania de consultanta de brand si design Brandient a numit-o pe Cristina Micu la conducerea locala a companiei, in functia de Managing Director Romania, anunta compania. Numirea este  efectiva incepand cu 15 Octombrie 2018.

Potrivit informarii, dezvoltarea companiei a impus crearea acestei pozitii, pentru prima data in istoria sa de 16 ani — iar Aneta Bogdan va conduce mai departe din pozitia de CEO / Managing Partner grupul Brandient, cu precadere proiectele de consultanta strategica, cele internationale, precum si dezvoltarea Brandient Asia (Singapore).

Cristina Micu, adauga reprezentantii companiei, aduce in Brandient una dintre cele mai autentice si convingatoare experiente profesionale de marketing si comunicare pe piata locala, dupa mai mult de o decada ca Director Marketing & Customer Strategy pentru ING Bank Romania — si cu o notabila experienta anterioara de brand management in Nestle Romania si in antreprenoriat local. Noua pozitie este rezultatul reputatiei sale profesionale si personale remarcabile, dar si o reflectare a stadiului Brandient de crestere si transformare.

„Dupa 20 de ani de cariera in managementul marketingului si al comunicarii comerciale si corporate, sunt pregatita sa fac trecerea in consultanta de business. Am considerat ca Brandient, cu impecabila sa reputatie locala si internationala, imi poate oferi cadrul de dezvoltare profesionala si relationarile umane pe care le caut in acest moment.” Spune Cristina Micu, Managing Director Brandient Romania

„Cristina vine ca un fel de rasplata pentru cei 16 ani de viziune si diligenta investiti de mine, Kit, Mihai si colegii nostri in construirea unei reputatii profesionale solide. Suntem onorati si recunoscatori, si alaturi de Cristina nu putem fi decat optimisti cu privire la viitorul companiei noastre.” a adaugat Aneta Bogdan, CEO Brandient si partener fondator al companiei.

Brandient este compania de consultanta de brand si design, multi-premiata international si prezenta in Hall of Fame Rebrand, cu birouri in Bucuresti si Singapore. Cu o echipa multidisciplinara de experti in livrarea de solutii inovative de branding si design aplicat, compania are o experienta dovedita in proiecte de anvergura desfasurate in contexte emergente.

Mai mult in Business, Oameni, Management


PUBLICITATE: