MCCANN HEALTH BRAIN & HEART. Cea mai mare retea globala de comunicare si marketing medical, IPG Health formeaza o alianta strategica cu Brain & Heart Communications din Romania.
Joi, 24 Noiembrie 2022

 

 

Cu sediul in Bucuresti, McCann Health Brain & Heart este condusa de Ruxandra Vasilescu, un veteran al industriei de comunicare si advertising, cu peste 16 ani de experienta. Vasilescu a facut parte din proiectele globale McCann Health incepand din anul 2015 si are un palmares de peste 70 de premii locale si internationale, inclusiv in cadrul Cannes Lions Health.

AdPlayers. info

IPG Health, cea mai mare retea globala de comunicare si marketing medical, formeaza o alianta strategica cu Brain & Heart Communications din Romania, pentru a oferi sprijin clientilor globali in extinderea business-ului pe pietele din Romania si din Europa Centrala si de Est. Ca urmare a afilierii, agentia se numeste MCCANN HEALTH BRAIN & HEART, anunta compania.

Cu sediul in Bucuresti, McCann Health Brain & Heart este condusa de Ruxandra Vasilescu, un veteran al industriei de comunicare si advertising, cu peste 16 ani de experienta. Ruxandra a facut parte din proiectele globale McCann Health incepand din anul 2015 si are un palmares de peste 70 de premii locale si internationale, inclusiv in cadrul Cannes Lions Health.

„Parte din frumusetea IPG Health este diversitatea de agentii din reteaua fara rival pe care am reusit sa o cream la scara globala. Europa Centrala si de Est este o piata cu potential de crestere foarte important pentru clientii nostri globali iar prin afilierea McCann Health Brain & Heart vom reusi sa contribuim la dezvoltarea business-ului clientilor nostri in regiune”, a spus Saturnino Izquierdo, President of Global Client Solutions for Intenational Markets pentru IPG Health.

Colaborarea strategica adauga expertiza extinsa, resursele specializate si dimensiunea globala a business-ului IPG Health la experienta vasta in comunicare medicala integrata a agentiei locale. Procesul de afiliere este parte din demersul mai larg al IPG Health de a oferi cele mai potrivite resurse si expertiza clientilor sai.

„Viziunea noastra este de a crea comunicarea medicala integrata de care este nevoie in CEE pentru adoptia si lansarea de noi produse, tehnologii sau servicii de sanatate. Echipa este definita de o ‚obsesie sanatoasa’ de a transforma oportunitatile de business in actiuni de informare, educare si engagement al publicului”, a continuat Ruxandra Vasilescu, Managing Director.

„Suntem mandri de campaniile de comunicare medicala create de-a lungul timpului, de parteneriatele cu asociatiile de profesionisti in domeniul sanatatii si de colaborarile cu centre de inovatie, ONG-uri si asociatii de pacienti”, mai adauga managing directorul McCann Health Brain & Heart.

Potrivit agentiei, McCann Health Brain & Heart inseamna o echipa de mai bine de 30 de creativi, strategi si consultati in domeniul comunicarii medicale. Managementul este asigurat de Marius Geanta, fondatorul Centrului de Inovatie in Medicina in functia de Medical Director; Raluca Andreica, Creative Director, Andrei Alexandru – Head of Strategy si Oana Calin, Account Director.

„Prin McCann Health Brain & Health  - o noua agentie full-service si prin echipa valoroasa din Romania, sub conducerea Ruxandrei, continuam sa ne afirmam misiunea de a aduce plus valoare clientilor, brandurilor si echipei noastre”, declara Joerg Hempelmann, President, IPG Health Europe.

Lista de clienti ai McCann Health Brain & Health include un spectru variat de organizatii medicale incepand cu companii farmaceutice globale pana la producatori de device-uri medicale si furnizori de servicii medicale. Agentia este unul dintre hub-urile regionale ale retelei din Europa Centrala si de Est.

Cine este IPG Health?

Parte din grupul de IPG (NYSE:IPG),IPG Health ( www.ipgheatlh.com ) este o retea globala care include cele mai premiate si valoroase agentii de comunicare si marketing medical. Cu peste 6000 de oameni in reteaua etinsa pe sase continente, echipa este condusa de dorinta de a crea solutii inovative de marketing folosind creativitatea, tehnologia, stiinta pentru a inspira comportamente ce creeaza o sanatate mai buna. Cu peste 45 de agentii incluzand 18 echipe specializate, abordarea integrata a intregului spectru de comunicare asigura clientilor posibilitatea de a pune pe piata tratamente mai bune si a imbunatati calitatea vietii publicului peste tot in lume.

Lista clientilor retelei include cele mai importante 20 de companii farmaceutice la nivel global dar si nenumarate start-up-uri, companii de biotehnologie, companii biofarmaceutice si altele. Agentiile din IPG Health au obtinut premii prestigioase incluzand „Network of the Year” in cadrul competitiei London International Awards in 2022, MM+M in 2022, Manny in 2022, Clio Health in 2022 precum si in cadrul festivalului Cannes Lions 2022.

McCann Health Brain & Heart

Parte din reteaua IPG Health, McCann Health Brain & Heart ( https://mccannhealthbh.com/ ) este una dintre cele mai creative agentii de comunicare medicala din Romania cu activitate regionala in Europa Centrala si de Est. Cu peste 14 ani de prezenta pe piata dar cu o abordare noua, McCann Health Brain & Heart isi propune sa ofere servicii de creatie si strategie eficiente si conectate la obiectivele de business ale clientilor.

Agentia pune accent pe comunicarea stiintifica si sustine brandurile in demersul de inovare in comunicare, pozitionare strategica si tactica pentru cresterea portofoliului dar si in obiectivul mai larg de a schimba comportamente. McCann Health Brain & Heart ofera servicii de advertising & promotion, consultanta strategica, marketing adresat profesionistilor in domeniul sanatatii, comunicare medicala, consumer health & wellness, healthcare PR, servicii specializate de comunicare pentru zona de retail/farmacii si proiecte de educatie medicala adresata publicului larg.

Mai mult in Business, Parteneriate si Achizitii, Parteneriate, Management

 


PUBLICITATE: