Lowe Vibe face BTL pentru Lowe & Partners. Primii clienti: Ferrero, Bergenbier SA si Unilever.
Luni, 16 Ianuarie 2012

FOTO: Oana Cociasu, Managing Director, Lowe & Partners

 
(adplayers, Iulian Toma) Lowe & Partners vrea BTL cu Lowe Vibe. Oficialii companiei nu au dezvaluit tintele de business ale noii divizii insa au precizat pentru adplayers ca Lowe Vibe lucreaza deja pentru Lowe & Partners, administrand serviciile unor clienti cum sunt Ferrero, Bergenbier SA sau Unilever. Alaturi de resursele agentiei Lowe & Partners, divizia BTL din grupul Lowe Romania are deja o echipa dedicata de 4 oameni.

„Advertiserii au inteles ca trebuie sa faca o tranzitie spre metode de promovare mai eficiente, foarte targetate”, motiveaza aparitia noii divizii in cadrul Lowe & Partners, Oana Cociasu (foto),  Managing Director al agentiei . „Necesitatea extinderii resurselor de BTL vine in primul rand dinspre clientii din portofoliul nostru, insa nu numai. Numirea lui Mircea si decizia de a extinde divizia Lowe Vibe ne va ajuta si sa raspundem mai bine cererilor de new business”.  

Coordonata de fostul Ogilvy, Mircea Sebe – BTL Director al diviziei, Lowe Vibe lucreaza deja pentru clientii agentiei Lowe & Partners avand o echipa dedicata de 4 oameni, alaturi de resursele companiei de publicitate conduse de Oana Cociasu. 

Cu 12 ani in comunicare si o expertiza solida in activari 360 / trade, shopper, marketing experiential si promotional, Mircea Sebe a lucrat in trecut pentru conturi precum Unilever, Heineken, Coca-Cola, Beiersdorf, BAT, ING, PPD (Diageo).


Mai mult in Business

 


PUBLICITATE: