Lowe PR va fi condusa de Hortensia Nastase, Deputy Managing Director
Marti, 12 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Atributiile Norei Ionita - Managing Director, Lowe Public Relations, vor fi preluate de la 1 martie de Hortensia Nastase (foto), care, la inceputul acestui an, a fost promovata in functia de Deputy Managing Director, se arata intr-o informare a companiei remisa AdPlayers.

 

Veronica Savanciuc va continua sa conduca Lowe PR din pozitia de Presedinte. Potrivit reprezentantilor companiei, in urma unei decizii luate de comun acord cu actionarii, Nora Ionita a decis sa isi continue cariera in afara grupului, dupa trei ani petrecuti alaturi de grupul Lowe Romania.

 

„Ii multumim Norei pentru cei trei ani petrecuti alaturi de noi, entuziasmul inceputurilor si bucuria succeselor”, a spus Veronica Savanciuc (foto). „Avem mare incredere in viitorul Lowe PR, o echipa formata din unii dintre cei mai buni specialisti ai industriei”,

 

Hortensia Nastase, care a preluat atributiile Norei Ionita, are o experienta de 8 ani in Public Relations. Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti (1999), Nastase este de asemenea absolventa a unor cursuri post-universitare de specialitate (SNSPA, MBA Codecs Open University) si a unor cursuri aplicate de Communication & Public Affairs la Praga si Milano.

 

Portofoliul de clienti Lowe Public Relations include Orange, Electrolux, GlaxoSmithKline, Pernod Ricard, Eli Lilly, Eximbank, Abbott Romania, TNT Romania, Walmark Romania, Johnson&Johnson, SofMedica, Solmar Group, Lowe & Partners, Initiative Romania, Brand Connection, Tecton Investments.


PUBLICITATE: