Live streaming integrat cu 3D. Pampam multimedia garage este specializat in toate evenimentele online
Joi, 11 Noiembrie 2021

 

Credit. Pampam multimedia garage / pampamgarage.ro

Servicii integrate de live streaming, ecran led 2.5 mm pixel pitch, mixere video si audio, dar si sistem inteligent de lumini, dar si o platform 3D, reprezinta pariul noul studio multimedia, intr-o lume in care evenimentele online sunt la putere.

AdPlayers. info

S-a lansat Pampam multimedia garage, studio specializat in toate tipurile de evenimente online, anunta compania.

Potrivit initiatorilor serviciilor, daca la inceputul anului trecut vorbeam despre evenimentele online ca fiind un trend, situatia actuala ne demonstreaza ca ele fac parte din viata noastra constant si au devenit normalitate intr-o lume digitalizata rapid, isi motiveaza initiativa, antreprenorii.

,,Schimbarile semnificative in comportamentul consumatorilor si efectele majore asupra modalitatii de comunicare a brandurilor, i-au fortat pe specialistii in organizarea de evenimente sa aiba deschidere catre o abordare digitala si sa stapaneasca instrumente noi pentru a crea in continuare experiente inedite participantilor.”

In acest context, s-a lansat Pampam multimedia garage. Situat in centrul Bucurestiului, langa piata Victoriei, cu un spatiu versatil care se intinde pe o suprafata de 300 mp, studioul este echipat complet cu tot ceea ce este necesar pentru a se adapta oricarui tip de eveniment online sau hibrid, oferind solutii integrate pentru workshop-uri, conferinte, targuri sau productii TV.

Servicii integrate de live streaming, ecran led 2.5 mm pixel pitch, mixere video si audio, dar si sistem inteligent de lumini

Pampam multimedia garage ofera servicii integrate de live streaming, ecran led 2.5 mm pixel pitch, mixere video si audio, dar si sistem inteligent de lumini, toate gestionate de profesionisti. In plus, opereaza o platforma 3D de evenimente online.

Echipa care coordoneaza noul studio are o vasta experienta in implementarea evenimentelor digitale, avand in portofoliu un numar mai mare de 50 de conferinte corporate, cycle meetings sau evenimente aniversare, desfasurate in regim online. De asemenea, ofera solutii tehnice personalizate care pornesc de la concept pana la emisie pentru ca evenimentele digitale sunt un mix de cunostinte de transmisie live, televiziune, hardware si creatie.

„Acum pot spune pam pam, am terminat. Dupa multi ani pe care i-am petrecut in televiziune, numele ales pentru studio a venit natural, fiind cuvintele pe care le folosim atunci cand incheiem o filmare. Am reusit sa fim “on” cu un proiect la care s-a muncit intens, la care au contribuit multi oameni, pentru care s-a dezbatut, s-au incrucisat idei si emotii diverse. Acum avem locul nostru de joaca multimedia, Pampam fiind un spatiu in care fiecare element are povestea lui ce urmeaza a fi scrisa cu fiecare proiect pe care o sa il derulam. Ne doream de ceva vreme sa avem un studio unde sa dam viata ideilor noastre, unde sa facem lucruri frumoase impreuna si pentru partenerii de business, un loc care sa fie cosy, dar care sa dispuna de elemente tehnice pe care sa le punem la treaba in dezvoltarea evenimentelor virtuale si nu numai.” spune Anca Moraru, Manager Pampam multimedia garage.

,,Am avut sansa sa gasim un loc central, la 5’ de Piata Victoriei si de cand am intrat am stiut ca este pentru noi. 300mp care acum sunt echipati complet pentru evenimente din registre diverse, online si nu numai. Totul a fost gandit sa poata fi adaptat si reconfigurat in functie de ceea ce derulam, fie ca vorbim de structura led care este mobila sau de croma extensibila, de mobilierul eclectic ce poate deveni un decor pentru talk show-uri sau training-uri, conferinte hibrid sau cantari live. Suntem in dinamica si dorim sa imbunatatim zilnic acest loc, invatand din experienta oamenilor cu care interactionam, din provocarile de care suntem siguri ca nu vor intarzia sa apara.”

Intr-o lume mai digitalizata ca niciodata si cu canale de comunicare mai sofisticate, Pampam multimedia garage asteapta doar sa i se dea „play”!

Mai mult despre PamPamarage pe pagina pampamgarage.ro

Mai mult in Digital, Business, Antreprenoriat


PUBLICITATE: