Leo Burnett e in puterea BCR
Miercuri, 23 Noiembrie 2005

Leo Burnett e in puterea BCR( AdPlayers.ro ) Leo Burnett a semnat noua campanie de imagine BCR. Desfasurata sub sloganul BCR. E in puterea noastra!, aceasta aniverseaza implineste 15 ani de existenta a bancii.  “ A ajuns astfel sa fie una dintre cele mai renumite si bine pozitionate brand-uri din tara noastra pe piata financiara autohtona” spun reprezentantii agentiei de publicitate, “lucru fapt dovedit de numarul celor care apeleaza la BCR – peste 5 milioane de clienti care beneficiaza de serviciile bancii”.

Agentia a creat o noua campanie prin care si-a propus sa sublinieze “ideea de diversitate si faptul ca BCR este partenerul care are solutii pentru fiecare dintre noi” afirma creativii.

Leo Burnett e in puterea BCR

“BCR e cea mai mare banca romaneasca, are clienti din cele mai diverse zone geografice si de interes; pe scurt vorbeste cu aproape toti romanii.” motiveaza alegerea conceptului de comunicare Ema Prisca- Senior Copywriter, Leo Burnett. “Si acest lucru am vrut sa-l aratam, construind o poveste nu departe de realitate despre o zi din viata a doi oameni” sustine ea. Potrivit creativului Leo Burnett “ Un om de la sat implinit si multumit si un tanar urban, de succes. Ei sunt poli care definesc universul BCR.”, explica Ema Prisca- Senoir Copywriter.

Perioada de desfasurare a campaniei este 2 noiembrie - 31 decembrie si este concretizata printr-un spot TV, campanie de presa si OOH . Spotul a fost realizat de Multimedia Est si regizat de Babak Goodarzi.

Leo Burnett e in puterea BCR

La realizarea proiectului au contribuit din partea Leo Burnett: Ghica Popa - Art Director, Ema Prisca- Senior Copywriter, Laura Leonte -Junior Copywriter, Andreea Boaca - Brand Communication Director Balkans, Marina Smilgelschi - Account Executive, Laura Georgescu - A/V Production Director, Bogdan Petrovici-  A/V Manager.

Din partea BCR si-au adus contributia: Georgiana Badea - Head of Advertising Department - Marketing and sales Division; Roxana Ganovici – Deputy Executiv Manager - Directia de Marketing si Vanzari; Daniel Pana – Executiv Manager - Marketing and Sales Division.

( Iulian Toma info@adplayers.ro )

InfoAdFile:

Nume lucrare: O zi

Agentie: Leo Burnett

Oras: Bucuresti

Advertiser: BCR

Brand: BCR

Produs/categorie: Produse si servicii financiare

Nume Campanie: O zi

Data primei difuzari/aparitii: 02.11.2005

Piete distributie (Tari): Romania

Tara productie: Romania

Limba: romana

Tipuri media: TV, radio si OOH

Durata (TV): 80 sec, 45 sec, 30 sec, 20 sec

Slogan: E in puterea noastra.

Creative Director: Bogdan Naumovici

Art Director: Ghica Popa

Senior Copywriter: Ema Prisca

Copywriter: Laura Leonte

Brand Comm Director Balkans: Andreea Boaca

Account Executive: Marina Smigelschi

A/V Production Director: Laura Georgescu- Baron

A/V Manager: Bogdan Petrovici

Regizor: Babak Goodarzi

Production director: Dragos Vilcu

Production Manager: Dragos Potop

Casa productie A/V: Multimedia Est

Editor (Imagine): Andrei Balasoiu

Casa/companie editare Imagine: Multimedia Est

Post Productie A/V: Multimedia Est

Efecte Speciale: Multimedia Est

Director Strategie/planificare: Razvan Matasel

Strategie/planificare (Account Planner): Laurentiu Semeniuc

Agentie media: Starcom

Media Planner: Marius Florea


PUBLICITATE: