Internet refresh: Bakers Digital Communication vrea in top 5 agentii online
Marti, 25 Octombrie 2011

Costin Cocioaba, Managing Director, Bakers Digital Communication.

 (AdPlayers, Iulian Toma ) V+O Communication Romania ataca piata de online prin Bakers Digital Communication. Noua agentie
va fi condusa de Costin Cocioaba, fost Project Manager al departamentului de internet al ProTV S.A in ultimii 4 ani, avand o experienta de peste 11 ani in industria online. Managerul agentiei digitale este cunoscut pentru proiecte premiate de Internetics (indebara.ro), iar in blogosfera prin blogul de specialitate www.refresh.ro si cel personal www.costin.ro .

Grupul de companii de comunicare de origine elena vrea ca Bakers Digital sa ajunga in top 10 agentii online in 2012 si top 5 agentii de publicitate online pana la finalul anului 2013, dupa cum isi propune Lori Visa (foto), General Manager al  V+O Communication.

Potrivit reprezentantilor companiei, noua agentie  va dezvolta atat campanii si proiecte proprii cat si componentele online ale campaniilor integrate realizate in sinergie cu V+O Communication Romania, furnizand servicii precum: performance media, digital media, digital communication si online reputation management.

Extinderea grupului de comunicare V+O Communication in mediul digital a inceput in luna iunie 2011, prin lansarea Bakers Digital Communication la Atena, agentia elena de comunicare online avand in portofoliu in doar 4 luni de la lansare clienti precum Coca-Cola Hellas, Hellenic Post Bank, Lenovo, Public sau Hellas Direct.

Printre clientii care fac deja parte din portofoliul Bakers in Romania se numara: COSMOTE, Delta Nature Resort, Germanos, Impact SA, Kanal D, Kraft Foods (belVita), Asociatia Romana de Reciclare RoRec, Securitas, Titan si Wizrom. V+O Communication a fost infiintata in Romania in 2006 si s-a dezoltat permanent, fiind astazi una dintre cele mai dinamice si strategice agentii de PR de pe piata locala, oferind clientilor sai servicii integrate de comunicare.

Mai mult in Interactive.


PUBLICITATE: