In licitatii cu Ogilvy Group, Senior Interactive va merge cu Ogilvy Interactive
Luni, 19 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

"Senior Interactive va continua sa ofere servicii pentru clienti care au ca agentii de brand si alte companii de publicitate, insa in cazul licitatiilor la care vor participa si companii din cadrul Ogilvy Group, agentia Senior Interactive va asigura infrastructura tehnica si dezvoltare pentru Ogilvy Interactive”, a afirmat pentru AdPlayers, Manuela Necula, CEO al Ogilvy Group Romania, vorbind despre nou infiintata Ogilvy Interactive, in parteneriat cu Senior Interactive. 

Activa de mai multi ani pe piata internationala, Ogilvy Interactive va fi prezenta si pe piata romaneasca incepand din aceasta luna printr-un parteneriat intre Ogilvy Group Romania si agentia interactiva full service Senior Intreactive.

“Parteneriatul pe care l-am semnat pentru Ogilvy Interactive implica o sinergie intre o serie de competente complementare pe care le aveau companiile din cadrul Ogilvy Group si agentia Senior Interactive”, a afirmat pentru AdPlayers, Manuela Necula. „Ceea ce aduce Senior Interactive prin intermediul Ogilvy Interactive este practic infrastructura tehnica si de dezvoltare pe care pana in prezent nu o aveam”.

Manuela Necula a evitat sa faca previziuni privind evolutia numarului de oameni care va activa in cadrul echipei interactive, insa a precizat ca aceasta va fi in concordanta cu volumul de proiecte derulate de Ogilvy Interactive, divizie care va deservi toate entitatile din componenta Ogilvy Group Romania.

Cu o echipa care numara in prezent, potrivit Manuelei Necula, aproape 230 de oameni, Ogilvy Group  Romania activeza pe piata de comunicare, pe langa Ogilvy Interactive, prin companiile sau diviziile Ogilvy & Mather, Ogilvy One, Ogilvy Action, Ogilvy PR la care se alatura expertizele agentiilor de media din grup: MindShare si mediaedge:cia.


PUBLICITATE: