In anul 12 pe piata outdoor, initial regionala AAM Group tinteste in top acoperire nationala
Marti, 28 Martie 2017

"In anul 2017, agentia AAM are ca obiectiv principal cresterea retelei de panouri publicitare, in tot mai multe orase si din afara Transilvaniei, tintind topul celor mai mari agentii outdoor", a declarat pentru adplayers, Paul Calin Aldea, administratorul si fondatorul companiei.

adplayers. Iulian Toma

In anul 12 pe piata de outdoor si initial cu activitate regionala, AAM Group tinteste acoperirea nationala si reprezentarea la Bucuresti a serviciilor, revinind insa la structura initiala a companiei in urma divizarii AAM Outdoor, dupa cum a afirmat pentru adplayers fondatorul companiei, Paul Calin Aldea.

"In anul 2017, agentia AAM are ca obiectiv principal cresterea retelei de panouri publicitare, in tot mai multe orase si din afara Transilvaniei, tintind topul celor mai mari agentii outdoor", a declarat pentru adplayers, Paul Calin Aldea, administratorul si fondatorul companiei.


Fondata in anul 2006 de catre Paul Calin Aldea, in prezent unic administrator, AAM Group actioneaza pe piata outdoor cu o retea de panouri publicitare in zona Transilvania si isi doreste extinderea in mai multe regiuni, dar si reprezentare mai buna a vanzarilor la Bucuresti.

Cu experienta  in outdoor din anul 2001, initial intr-o agentie din topul furnizorilor de outdoor din Transilvania, Paul Calin Aldea afirma ca a avut inca de la inceput ca strategie dezvoltarea in Cluj Napoca si in marile orase din Transilvania a uneia dintre cele mai importante retele de panouri din regiune, reinvestind in fiecare an tot profitul realizat.


500 de panouri, in anul 12.


Dezvoltarea retelei, isi aminteste Aldea, a inceput  cu un panou trivision in 2006 in curtea Aeroportului Cluj Napoca. „La 12 ani distanta, compania a ajuns in primavara acestui an la un total de peste 500 panouri publicitare la nivel de Transilvania, cu precadere in Cluj, unde suntem liderul pietei de outdoor locale”, afirma pentru adplayers Paul Calin Aldea, administratorul si fondatorul companiei.

Executivul AAM Group spune ca printre punctele forte ale dezvoltarii companiei se numara propria fabrica de panouri publicitare, echipa antrenata pentru performanta, propriile echipe de alpinisti utilitari, experienta, seriozitate, dedicare.

'’ Am satisfactia profesionala, pe care as dori-o tuturor celor care le place sa realizeze ceva in viata,  ca acum, in al XII lea an de la infiintarea AAM Group, si dupa 16 ani de munca in domeniul publicitatii outdoor, atat pentru faptul ca am ajuns liderii pietei locale de afisaj stradal,  dar si mai mult pentru faptul ca am facut ceea ce mi-a placut. Pot spune ca si acum dupa atata timp sunt inca pasionat de acest domeniu creativ, provocator si dinamic, care mi-a daruit de-a lungul timpului nenumarate momente exterm de frumoase ‘' adauga Aldea.


In prezent, AAM Group activeaza nu in doar in Transilvania ci si in alte regiuni din Romania. Printre orasele in care dezvolta campanii se numara Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Bucuresti, Cluj-Napoca, Covasna, Curtea de Arges, Dej, Gherla, Gilau, Iasi, Miercurea Ciuc, Negresti-Oas, Odorheiul Secuiesc, Oradea, Pitesti, Poiesti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Suceava, Targu Mures, Valcea, Vaslui.

Mai mult despre AAM Group

Mai mult in Outdoor, OOH, Publicitatea Stradala, adplayers report











PUBLICITATE: