Fuziune. iLeo dispare ca agentie de sine statatoare. Devine divizie Leo Burnett.
Marti, 29 Iulie 2014
 adplayers. Iulian Toma

iLeo fuzioneaza cu Leo Burnett, conform unor surse apropiate grupului de companii. In discutii de mai bine de o luna, fuziunea iLeo cu agentia Leo Burnett a fost anuntata doar intern, inainte de plecarea in vacanta a grupului Leo Burnett. 

Potrivit informatiilor adplayers, iLeo va disparea ca agentie de sine statatoare. Aceasta urmeaza sa devina divizie Leo Burnett. In urma procesului de fuziune, potrivit informatiilor adplayers, agentia de publicitate rezultata va fi condusa de fostii MD ai celor doua agentii: Lorand Balint si Andreea Boaca.

Motivul “alipirii” celor doua entitati pare sa fie flexibilitatea serviciilor si a echipei celor doua agentii in fata unei piete in care  publicitatea clasica se indreapta tot mai mult in zona serviciilor digitale iar agentiile de publicitate traditionala mai "incaseaza" doar diferenta intre "integrat" si digital. 

Consolidarea celor doua agentii intr-o singura entitate administrativa a lasat urme si in numarul de angajati. In ultima luna, intre 6 si 8 oameni si-au anuntat incheierea colaborarii cu grupul de companii.

Mai mult in Achizitii si Fuziuni


PUBLICITATE: