Friends s-a imprietenit cu TBWA. Managementul Friends va conduce noua FRIENDS TBWA Bucharest.
Joi, 15 Mai 2014
adplayers. Info

 TBWA Bucharest, parte a TBWA Worldwide si agentia indendenta FRIENDS Advertising anunta astazi decizia de a-si cumula expertiza intr-un efort comun dedicat operatiunilor din Romania. Agentia nou formata, ce va purta denumirea FRIENDS TBWA/Bucharest, va prelua responsabilitatea deservirii clientilor locali si internationali ai TBWA, in baza unui contract de afiliere.

Noua agentie va fi condusa de actuala echipa de management FRIENDS Advertising si se anticipeaza ca sediul agentiei va fi la vechea adresa FRIENDS, langa centrul vechi al Bucurestiului. Actualul Managing Director al TBWA Bucharest, Doris Danner, va continua sa asiste managementul agentiei pe intreaga durata a tranzitiei.

Sorin Tranca, Managing Partner si fondator  FRIENDS Advertising, declara : „TBWA este partenerul perfect, una dintre cele mai creative agentii la nivel international, cu o baza importanta de clienti si niste tool-uri strategice foarte cool, ca Disruption®, cu care de-abia astept sa lucram.“

Doris Danner, care de asemenea detine si functia de Director Regional pentru Europa, adauga: „ E minunat faptul ca FRIENDS se alatura familiei TBWA. Am vazut la ei aceeasi pasiune pentru aceasta meserie si aceeasi pretuire pentru creativitate, ceea ce-i face partenerul ideal pentru noi in Romania. Asta am vazut, de fapt, inca de prima data cand ne-am intalnit.“

Prezenta in 99 de tari si avand 307 de birouri, reteaua de publicitate TBWA numara peste 11.110 de angajati in intreaga lume si ofera servicii de comunicare unor clienti internationali precum: Accenture, adidas, Apple, Energizer, Four Seasons, GSK, Henkel, Infiniti, McDonald’s, Michelin, Nissan, Pernod Ricard, Pfizer, Roche, Standard Chartered Bank si Singapore Airlines. Reteaua TBWA cuprinde atat AUDITOIRE, Digital Arts Network (DAN), eg+, The Integer Group®, TBWA\Media Arts Lab si TBWA\Worldhealth, cat si agentiile TBWA locale si independente. 

FRIENDS Advertising (http://www.FRIENDSadvertising.ro) este o agentie de publicitate independenta, fondata in 2003, in jurul echipei de creatie Sorin Tranca - Bojan Spasic, una dintre cele mai premiate si longevive echipe din Romania,  cu o experienta de lucru impreuna de aproape 16 ani. Oferind consultanta strategica si creativa pe termen lung pentru clienti din aproape toate categoriile, FRIENDS Advertising lucreaza direct cu Unilever SCE, Heineken Romania, Saint-Gobain Rigips, European Drinks, Agricover, Bayer si Philip Morris International si, in trecut, a fost agentie de brand pentru Unicredit Bank si Canon CEE.

 


PUBLICITATE: