Freedom House mai primeste „candidati” la “Tanarul Jurnalist al Anului” pana marti
Marti, 24 Mai 2005

( AdPlayers.ro) Organizatorii concursului “Tanarul Jurnalist al Anului” au anuntat ca termenul limita pana la care se primesc materiale se prelungeste pana marti, 31 mai. Dupa cum mai spuneam intr-un material anterior, concursul  are 7 sectiuni: cultura, telecomunicatii, social (piata muncii, probleme sociale etc), sanatate (sistemul de sanatate, industria farmaceutica, campanii de informare pe diverse afectiuni, proiecte sociale, economic / afaceri, media / publicitate, financiar / bancar

Potrivit unui comunicat Freedom House remis AdPlayers.ro, pentru fiecare sectiune de concurs in parte, va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist care a publicat in cursul anului 2004 articole tratand subiecte din domeniile anuntate.

Castigatorul fiecarei sectiuni primeste un premiu in valoare de 1000 Euro. La fiecare sectiune se vor acorda si doua mentiuni de 100 Euro.

Participantii trebuie sa aiba maxim 35 de ani. Pentru inscrierea la concurs, candidatii sunt rugati sa trimita: 3 articole (minim 1000 de cuvinte / articol) in original, 3 fotocopii ale fiecarui articol, si o prezentare succinta a experientei profesionale. Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen. Selectia articolelor va fi facuta de catre personalitati ale mass-media din Romania.

Cei care vor sa se inscrie in concurs pot trimite inscrierile la concurs pana la 31 mai (data postei), cu mentiunea: Pentru Concursul “Tanarul Jurnalist al Anului” (sectiunea) pe adresa Freedom House, B-dul Ferdinand nr. 125, et.1, ap.2, Bucuresti.

Concursul este organizat de Fundatia Freedom House si Edipresse As cu sprijinul Connex- partener fondator, GlaxoSmithKline, Rompetrol ARBOmedia si UniCredit Romania “Tanarul Jurnalist al Anului” a ajuns la a saptea editie. Concursului anual este destinat incurajarii si recompensarii tinerilor jurnalisti.

Pentru cei ce doresc mai mult detalii, Fundatia Freedom House raspunde la telefoanele: 253 28 38, sau la adresele de e-mail: freedomhouse@freedomhouse.ro; marinescu@freedomhouse.ro.


PUBLICITATE: