Fosta Managing Director al regiei de media Cable Direct, Ecaterina Matei conduce noua divizie Digital Media, Cheil | Centrade
Miercuri, 11 Mai 2022

 

Ecaterina Matei, noul Head of Digital Media la Cheil | Centrade.

Cu o experienta de peste 20 ani in piata de media, Ecaterina Matei si-a inceput cariera in cercetare de piata si vanzari de publicitate la Prima TV. Ulterior preluarii Prima TV de catre grupul european ProSiebenSat.1 Media, Ecaterina a promovat rapid la rolul de director de vanzari media, iar in ultimii sase ani a detinut pozitia de Managing Director al regiei de media Cable Direct, parte a Sony Television Group

AdPlayers. info

Ecaterina Matei se alatura echipei de management a agentiei Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al retelei Cheil Worldwide, si preia functia de coordonare a diviziei nou-lansate de Digital Media, care vine sa completeze mixul de servicii de comunicare integrata oferit clientilor din regiune, anunta agentia condusa de Radu Florescu.

Cu o experienta de peste 20 ani in piata de media, Ecaterina Matei si-a inceput cariera in cercetare de piata si vanzari de publicitate la Prima TV. Ulterior preluarii Prima TV de catre grupul european ProSiebenSat.1 Media, Ecaterina a promovat rapid la rolul de director de vanzari media, implementand strategii avansate de media ce au propulsat Prima TV la capitolul vanzari si audienta. In ultimii sase ani, mandatul de Managing Director al regiei de media Cable Direct, parte a Sony Television Group, a consacrat-o pe Ecaterina in randul celor mai apreciati experti media din Romania.

„Evolutia alerta pe care agentia noastra a avut-o in ultimii ani a identificat nevoia unui departament intern si 100% integrat de digital media, care sa completeze si sa valorifice suplimentar serviciile pe care le oferim deja”, spune Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe.

„Lansarea unei noi divizii de business nu este niciodata o decizie usoara, mai ales pe o piata de media atat de competitiva, dominata de jucatori cu traditie. Faptul ca un profesionist de calibrul Ecaterinei a decis sa ni se alature in acest nou proiect ne da incredere si credibilitate pe termen lung. In doar cateva saptamani, divizia de Digital Media a Cheil | Centrade a castigat deja primele proiecte pentru o parte dintre clientii existenti si este in curs de concretizare a unor proiecte pentru clienti noi” a adaugat Florescu.

In calitate de Head of Digital Media la Cheil | Centrade, Ecaterina va coordona si dezvolta operatiunile departamentului, in stransa colaborare cu liderii celorlalte divizii din agentie, pentru a atinge obiectivele asumate pe termen lung, din punct de vedere strategic si de business. Cu precadere, echipa de Digital Media va lucra cu Digital Intelligence and Analytics (DIA), departamentul intern de analiza datelor lansat de Cheil | Centrade in 2018, care inregistreaza inca de la inceput o dezvoltare accelerata. Digital Media si DIA vor colabora pentru a contura si implementa cerinte personalizate de solutii digitale aplicabile unui portofoliu diversificat de clienti de la nivel local si international, folosind expertiza profesionistilor din echipa si cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

„Ma bucur sa ma alatur echipei Cheil | Centrade, unde am gasit o echipa dinamica, profesionista si foarte pasionata de noile tendinte din publicitate” a spus Ecaterina Matei, noul Head of Digital Media la Cheil | Centrade. ,,Voi lucra alaturi de colegii mei pentru a dezvolta impreuna proiecte constructive pentru clientii nostri si pentru a genera idei inovative si valoroase, care sa dezvolte si sa consolideze serviciile integrate oferite de agentie si sa imbunatateasca strategiile de media pentru un castig de eficienta si de costuri. Am incredere ca expertiza mea va contribui la dezvoltarea diviziei de Digital Media si ca va genera un impact real pentru businessul clientilor nostri”.

Cheil | Centrade

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrata din Romania si serveste drept hub regional pentru reteaua coreeana Cheil in sud-estul Europei, coordonand strategia de comunicare si creatie pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte Carrefour Romania, Hochland Romania, First Bank, ENGIE Romania, NN Romania, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociatia ANAIS si United Way.

In 2018, Cheil | Centrade Bucuresti a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deserveste mai multe piete din Europa.

Divizia nou-infiintata de Digital Media vine sa completeze mixul de servicii pe care Cheil | Centrade il pune la dispozitia clientilor sai, colaborand mai ales cu echipa DIA pentru a genera solutii digitale personalizate, folosind expertiza profesionistilor si cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

Cheil | Centrade a fost cea mai premiata agentie de la cele mai recente editii Webstock Awards si Cresta Awards, si a castigat premii si la editiile recente ale London International Awards, The Mixx Awards, Gaming Video Awards, Internetics, D&AD Awards si Effie Awards.

Mai mult in Digital, Management, Business


PUBLICITATE: