El e Naked. Ea, Jones. Antreprenoriat in comunicare Naked & Jones.
Marti, 14 Ianuarie 2014
 
Partenerii Naked & Jones. Adrian Isaia si Raluca Hanganu.

adplayers. Iulian Toma

 “La origini suntem eu si Adrian Isaia” spune Raluca Hanganu, despre fondatorii companiei de comunicare si dezvoltare de produs Naked & Jones. Cei doi antreprenori au deschis agentia anul trecut, chiar daca in "scripte" este din 2012.

Desi in formula “Naked” gasesti mai degraba pictorialele cu femei, la Naked & Jones lucrurile stau altfel.

“Cum ar glumi Cristina Chelarescu, fondatoarea Sane (unul dintre clientii agentiei), in ciuda aparentelor, el e Naked iar eu sunt  Mr. Jones, afirma Raluca.

S-au cunoscut in urma cu 8 ani

Pe Adrian Isaia, Raluca Hanganu l-a cunoscut in 2006 la primul ei job. Era in anul doi de facultate si se angajase copywriter la Violet Advertising. La scurt timp dupa, a venit si el pe pozitia de art director, avand deja si ceva ani de publicitate in spate. Dupa 1 an de Violet,  Raluca a migrat catre televiziuni, iar Adrian catre alte agentii de publicitate, insa in tot acest timp si-au pastrat iesirile la bere.

“Naked & Jones a venit din nevoia de a ne demonstra, ca pentru oamenii de creatie, lucrurile pot sta si altfel. Agentia am fondat-o la finalul 2012, iar in 2013 l-am convins sa paraseasca Next Advertising si mi se alature. In februarie sarbatorim 1 an  de cand suntem impreuna in formula asta”, se destainuie copywriterita de ieri, astazi partener al agentiei.

Micul mai degraba atelier de creatie isi desfasoara activitatea intr-o mansarda frumoasa si luminoasa, de pe strada … Atelierului, undeva in zona Grivitei. Agentia ofera servicii de branding, de la crearea pana la implementarea identitatii de brand, dar in acelasi timp si servicii clasice de advertising.

Au trecut impreuna 2013.

“Pentru  cei doi parteneri de la Naked & Jones, 2013 a fost primul an de activitate. Prefera sa nu faca publica cifra de afaceri inca, pentru ca nu asta cred ca le reprezinta agentia, la inceput de drum. Se lauda insa cu echipa. “Mai avem 4 colegi si vreo 6 colaboratori punctuali pe proiect”, se destainuie Hanganu care crede ca echipa este mai importanta decat cifra de afaceri.

Dintre clienti Naked & Jones se numara SANE Architecture, Oriflame, M. Marquise, Casual Monday, Vet Expert. Pe langa cei mentionati mai sus, micul atelier mai are inca trei clienti pe care nu ii poate comunica. Cu acestia din urma, mica pravalie de comunicare se afla in plin proces de rebranding care nu a ajuns la final.

“Stay tuned :) si ii vei afla in curand” conchide Jones. Antreprenorul Naked nu era la birou.

 Mai mult in BusinessAntreprenoriat


PUBLICITATE: