Danone crede in visul copiilor din Romania
Miercuri, 20 Aprilie 2005

(AdPlayers.ro ) Danone Romania da startul celei de-a cincea editii a Cupei Danone. Organizat in perioada 23 aprilie – 4 iunie 2005, evenimentul sportiv dedicat micilor fotbalisti se desfasoara sub mesajul si îndemnul “Crezi în visul tau”. Competitia este parte integranta a turneului international de fotbal Danone Nations Cup adresat copiilor între 10 si 12 ani din lumea întreaga. Turneul Danone Nations Cup va avea finala pe 4 septembrie la Lyon, pe stadionul actualei campioane la fotbal a Frantei, unde vor participa 32 de tari.

Danone crede in visul copiilor din Romania

(de la stanga la dreapta): RAMONA DUMITRASCU -  Marketing Assistant Danone Romania, MIRCEA MATEESCU - Director Resurse Umane Danone Romania, MARTIN RENAUD - General Manager Danone  Romania, MIHAI BORDEANU - Marketing Manager Danone  Roman

Cupa Danone debuteaza sambata si in Romania, la Constanta, pe stadionul Vointa din Complexul Sportiv Badea Cartan. Acolo vor fi prezente echipele de fotbal din majoritatea scolilor din oras.  Meciurile ulterioare din faza locala vor avea loc la Cluj (7-8 mai), Timisoara (14-15 mai) si Bucuresti (21-22 mai), iar marea finala, pe 4 iunie la Bucuresti, reunind cele patru echipe finaliste ale fazei locale. Partenerii media ai Cupei Danone în Romania sunt ziarul PRO SPORT si radio MIX FM. Relatiile publice sunt asigurate de agentia Tempo. Cupa Danone este organizata cu sprijinul Ministerului Educatiei si Cercetarii si a Federatiei Romane de Fotbal.

Danone crede in visul copiilor din Romania

Castigatori Danone Nations Cup 2004 si Zinedine Zidane

Danone Nations Cup este o competitie sportiva al carei scop este de a aduce laolalta copii din toate partile lumii si de a le îndeplini visul: participarea la un turneu de fotbal, desfasurat dupa regulile marilor competitii si întalnirea cu unul dintre cei mai mari fotbalisti ai tuturor timpurilor, parintele spiritual al competitiei la nivel international, Zinedine Zidane.

“Crezi în visul tau!” este imnul si îndemnul evenimentului Danone Nations Cup, cupa internationala la fotbal pentru copii organizata în fiecare an începand din 1999 de catre Grupul Danone. Eveniment unic în lume, dupa cum mai afirma organizatorii sai, Danone Nations Cup este desfasurat sub egida forului suprem în fotbal – FIFA si organizat dupa regulile marilor competitii internationale. Peste 2,5 milioane de copii au participat la nivel international la aceasta competitie. In competitie s-au înscris anul acesta peste 35 000 de scoli generale si mai mult de 115 000 organizatii sportive din întreaga lume.

PUBLICITATE: