Cu expertiza de 13 ani in print digital pe textile, Rofobit vine la Print&Sign 2017
Marti, 11 Iulie 2017

Cu expertiza de 13 ani in print digital pe textile, Rofobit vine la Print&Sign 2017. Credit: PrintSign.ro

adplayers. info

Cu expertiza de 13 ani in print digital pe textile, Rofobit vine la PRINT HUB de la Print & Sign 2017 (26-29 septembrie, la Romexpo), cu un proiect 360˚ EXCLUSIV pentru tipografii si ateliere de productie publicitara, creat in cadrul targului de productie publicitara. Producatorul de print digital executa lucrari cu pana la 330cm latime, direct pe textile polyester 100%, avand in productie trei imprimante la latime de 330cm si doua imprimante de 180cm latime.

Portofoliul de productie Rofobit cuprinde realizarea de steaguri printate digital, de orice forma si marime, steaguri beachflags si steme beachflag, printuri textile (huse textile) pentru sisteme 3D de expunere din aluminiu, printuri pentru desk, roll-up.

Compania mai executa deasemenea printuri textile cu keder pvc pentru profile din aluminiu pentru textile, printuri textile cu keder pvc pentru casete luminoase, printuri textile pentru amenajari magazine, home&deco, bannere textile cu aluminiu sau lemn, decoruri textile.     

Toate produsele sunt imprimate si finisate in cadrul firmei, iar pentru finisare exista un cutter roll de 320cm latime, cu taiere laser si taiere pe contur a rolelor textile printate, precum si coaserea automata a kederului pvc cu masina de cusut cu patura.

Print & Sign 2017, eveniment la care si adplayers este partener, va avea loc intre 26 - 29 septembrie la Romexpo. Mai multe detalii pe pagina evenimentului, printsign.ro.

Mai Mult in Eveniment


PUBLICITATE: