Credit Europe Bank lanseaza creditul agricol Agro Capital IMM in toate sucursalele IMM din tara
Vineri, 08 Mai 2009
 
(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Credit Europe Bank a hotarat acordarea creditului Agro Capital IMM in toate sucursalele IMM din tara, dupa ce initial a fost disponibil doar pentru fermierii din judetele: Buzau, Braila, Tulcea si Constanta (inclusiv orasul Mangalia). 

Legat de motivele lansarii creditului in toate sucursalele IMM din tara, Mustafa Çavusoğlu, Director Marketing IMM, Credit Europe Bank, a afirmat: „Am decis lansarea creditului Agro Capital IMM in toate sucursalele IMM din tara, ca urmare a succesului inregistrat de campania Agro, a interesului manifestat de agricultorii din toata tara, precum si din dorinta Credit Europe Bank de a se implica cat mai activ in sustinerea sectorului agricol din Romania”.

Lansat pentru prima data in august 2008, Agro Capital IMM se poate acorda societatilor comerciale, producatorilor agricoli, asociatiilor agricole sau altor forme de organizare din domeniul agricol, si este destinat acoperirii nevoilor de capital de lucru in agricultura si refinantarii creditelor cu destinatie similara acordate de alte institutii financiare. Banca urmeaza sa lanseze si un produs destinat finantarii investitiilor, sub numele Agro Invest IMM. Dealtfel banca a lansat un website dedicat in exclusivitate IMM-urilor: crediteuropeimm.ro (www.crediteuropeimm.ro ).

ADVERTISER AdPlayersPROFILECredit Europe Bank (Romania) 
Membra a grupului FIBA, Credit Europe Bank (Romania) S.A. asigura servicii pentru mai mult de 400,000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 118 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin alte canale alternative: bancomate, POS si servicii de internet banking.


PUBLICITATE: