Cine va fi noul GM Vodanet?
Miercuri, 05 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Plecarea lui Vlad Stan de la carma Vodanet lasa loc liber pentru un nou GM Vodanet. Desi nimeni nu risca o numire sigura, surse din companie il dau ca posibil succesor pe seful acasa.ro, Cristian Ditoiu, un mai vechi colaborator al grupului de companii controlat de NCH.

Contactat de catre AdPlayers, Cristian Ditoiu (foto) a negat orice speculatie cu privire la numirea sa la sefia Vodanet.

“Mi-a placut dintotdeauna Internetul, nu si hartiile din jurul lui”, a declarat pentru AdPlayers in aceasta dimineata Cristian Ditoiu.

“Am treaba pana peste cap la acasa.ro si nu as intelege nevoile unui site de femei condus admirabil de catre Anne Matea”, a mai afirmat Ditoiu. “Sunt indeajuns de multe probleme de rezolvat la acasa.ro in 2008. Dupa ce acasa.ro isi atinge obiectivele , mai vorbim”.

La numirea in pozitia de sef de proiect al acasa.ro, din cursul lunii august a.c., Ditoiu afirma pentru AdPlayers ca printre  obiectivele acasa.ro se numara si ca acesta sa devina numarul 1 in urmatorii 3 ani.

Intrebat cine i-ar putea urma totusi lui Vlad Stan la managementul Vodanet, Ditoiu a afirmat ca de acest lucru va avea grija probabil o intrunire a actionarilor companiei.


PUBLICITATE: