Caroli face Sandwich cu 500.000 EUR
Joi, 09 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Caroli face Sandwich cu 500.000 EURCaroli Foods lanseaza sub brandul Caroli - gama “Sandwich”, salamuri semi-uscate în forma feliilor de toast. Lansate în premiera pe piata din România, dupa cum afirma producatorul, pentru realizarea noilor forme a fost necesara o investitie de aproximativ 500.000 de Euro în cercetare - dezvoltare si marketing, anunta oficialii companiei conduse de Talal El Solh (foto), Presedinte , Caroli Foods.

Comunicarea

Contul de comunicare este încredintat agentiilor Saatchi &Saatchi (serviciile de publicitate), ZenitMedia (media) , BrandsOn (BTL) si DC Communications (PR). Campania este on-air, si a început din 12 octombrie.

Fiind vorba de o lansare de produse noi, conform oficalilor de comunicare, campnaia a început la o intensitate mai redusa, urmând sa creasca  în vizibilitate pe masura ce produsele ajung în toata reteaua de magazine

Salam, în Sandwich

Caroli face Sandwich cu 500.000 EURCaroli sustine ca cercetarea pietei a relevat tendinta clientilor de a consuma salamurile semi-uscate cu precadere în sandwich-uri, iar un sandwich este cu atât mai atractiv cu cât fiecare ingredient este în forma potrivita.

Lansarea gamei “Sandwich” are loc într-o perioada optima pentru consumul salamurilor semi-uscate, sunt de parere producatorii, asa cum, spun ei, indica cercetarea obiceiurilor de consum pentru aceste sortimente. Segmentul salamurilor, în general, subliniaza producatorul, are însa o dinamica accentuata si în restul anului.

AdPlayersFile

Potrivit companiei, Caroli Foods este unul dintre liderii pietei de mezeluri din România si produce patru marci de mezeluri: Maestro, Caroli, Gourmet si Primo, înglobând peste 200 de produse, din care 20 lansate în 2006.

Grupul are 1.200 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului, la finele anului trecut, a fost de 62 de milioane de Euro, în crestere cu peste 40% fata de anul anterior. Grupul Caroli Foods este format, în principal, din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, INDCARF S.A si Maestro Industries.


PUBLICITATE: