BlackBerry 3G, "sent from my McCann"
Luni, 12 Februarie 2007

BlackBerry 3G, sent from my McCann

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Vodafone Romania face cunoscuta introducerea în premiera pe piata româneasca a solutiei Blackberry compatibila 3G si a doua noi terminale BlackBerry. Campania de promovare, spun oficialii de comunicare, include o serie de canale de comunicare precum: print, internet, direct mail, reteaua de magazine Vodafone din tara.

Mesajele “sent from my BlackBerry” trimise pe e-mail de binecunoscutele terminale cu acelasi nume, au drept corespondent pentru autorii campaniei de promovare „sent from my McCann” - potrivit responsabililor de relatii publice, pentru promovare, Vodafone colaboreaza cu agentia McCann Erickson. Campania se deruleaza pâna la sfârsitul acestei luni (februarie n.r.).

BlackBerry 3G, sent from my McCannVodafone lanseaza solutia BlackBerry 3G, în premiera pe piata româneasca, spun reprezentantii companiei, prin intermediul terminalelor BlackBerry 8707v 3G si BlackBerry Pearl 8100 , disponibile în prezent si pentru clientii din Romania. Cu solutia BlackBerry 3G, cele doua terminale ofera viteze pâna la 384 kbps.

Pe lânga cele doua modele noi introduse, portofoliul Vodafone Romania de terminale compatibile solutiei BlackBerry include în prezent BlackBerry 8700v, Nokia E61, Nokia 9300i si Sony Ericsson P990i. Solutia BlackBerry este furnizata de catre compania Research In Motion (RIM).

Vodafone se afla în plin proces de selectie a viitoarei (viitoarelor) agentii cu care va continua comunicarea începând cu 2007. Potrivit unor surse apropiate licitatiei, prezente la AdPrint, si care au tinut sa-si pastreze anonimatul, anuntarea câstigatorului / câstigatorilor  ar urma sa aiba loc în cursul acestei saptamâni sau cel al saptamânii viitoare.

.

PUBLICITATE: