Asigurari RCA la Carrefour cu bonus la cumparaturi
Vineri, 20 Noiembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Carrefour si OttoBroker vinde asigurari cu bonus la in hipermarket cumparaturi. Potrivit reprezentantilor de relatii publice, la standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru toti” clientii pot cumpara polita RCA la cel mai mic pret din Romania, si primesc in plus si un bon de cumparaturi.

Pe langa polite de asigurare, Carrefour si OttoBroker ofera un bon de cumparaturi de 40 RON pentru asigurarea pe 1 an sau de 20 RON la asigurarea pe 6 luni. Promotia „Asigurari pentru toti” se desfasoara in perioada 20 noiembrie – 6 decembrie.

Andreea Mihai, Director Marketing, Carrefour Romania spune ca prezenta asigurarilor in potofoliul de vanzari este motivata de usurarea vietii clientilor hipermarketului.

„Prin serviciul de asigurari oferit alaturi de OttoBroker,  dam sansa tuturor celor care doresc sa incheie o asigurare, sa profite la maxim de cele mai avantajoase conditii si in plus, sa beneficieze de ofertele promotionale, special create pentru a minimaliza efortul financiar” mai afirma Andreea Mihai.

Lansat sub sloganul „Platesti mai putin si te asiguri mai bine”, programul national „Asigurari pentru toti” se axeaza pe informarea corecta si obiectiva in privinta produselor de asigurare pentru a familiariza publicul cu acest domeniu si a creste nivelul de incredere in asigurari. Standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru toti” ofera clientilor din hipermarket-uri produse de asigurare ale celor mai importante companii de asigurare. La standurile Carrefour OttoBroker se pot incheia polite RCA, CASCO, de calatorie si de locuinta.


PUBLICITATE: