Agentia Tribal Worldwide Romania (The Group) devine noul partener de comunicare al HONOR
Luni, 14 Noiembrie 2022

 

In urma unui proces complex de pitch organizat in luna octombrie a acestui an, agentia de creatie digitala membra The Group a inceput un parteneriat strategic cu HONOR, noul brand de smartphone-uri lansat recent pe plan local, prin care va oferi servicii de creatie, social media, event management, media relations, influencer marketing si brand activations.

AdPlayers. info

Agentia de comunicare Tribal Worldwide Romania a inceput un parteneriat strategic cu HONOR, noul brand de smartphone-uri lansat recent pe plan local, in urma unui proces complex de pitch organizat in luna octombrie a acestui an, anunta cei doi parteneri.

Potrivit informarii, colaborarea dintre Tribal si HONOR va consta in dezvoltarea strategiei de comunicare a brandului pe piata locala, prin oferirea de servicii de digital si PR. Prin noul parteneriat, Tribal Worldwide Romania va oferi servicii de creatie, social media, event management, media relations, influencer marketing si brand activations.

Incepand cu luna mai a acestui an, brandul HONOR a devenit un reper de inovatie pentru consumatori si un partener de incredere pentru retaileri. In prezent, portofoliul de produse acopera segmentele principale pe piata de smartphone-uri. HONOR isi propune sa devina un jucator activ, care raspunde asteptarilor actuale ale consumatorilor. 

„Ne bucuram sa incepem un parteneriat solid care va contura o echipa locala creativa , dar si cu un pragmatism aplicat in industria de Consumer Electronics – o echipa dedicata 100%  in atingerea obiectivelor de business pe care ni le-am setat!” a spus Calin Clej, Marketing Director HONOR Romania & Bulgaria.

,,Ne-am propus sa construim imaginea brandului HONOR ca o alternativa viabila la ofertele competitorilor nostri, astfel incat sa devenim prima alegere pentru toti cumparatorii de smart devices din Romania care isi doresc un smartphone, un laptop, o tableta, o pereche de casti sau un ceas digital de la un brand premium, la un pret onest. Nu este o lupta usoara, dar stim ca avem sansele sa devenim lideri in industria de smart devices si IoT si asta pentru ca avem capabilitatile necesare. Ne-am aliat cu o agentie puternica, alaturi de care We GO BEYOND!” a adaugat oficialul de marketing pentru Romania si Bulgaria.

„Suntem entuziasmati si onorati sa primim acest vot de incredere de la noul nostru partener, HONOR, un brand puternic si extrem de ofertant care isi propune sa comunice deschis si transparent cu consumatorii. Scopul nostru este de a plasa brandul HONOR acolo unde ii este locul: in topul producatorilor de smartphone-uri din Romania. Calitatea, inovatia, libertatea in exprimare si increderea pe care o ofera HONOR au fost caracteristicile in care noi credem si de la care pornim rampa de lansare in unul dintre cele mai dinamice si competitive industrii din Romania.” a continuat Roxana Memetea, Managing Partner Tribal Worldwide Romania.

Cu o prezenta in peste 40 de tari la nivel global, Tribal contribuie la evidentierea unicitatii si exclusivitatii fiecarui brand cu care colaboreaza. Agentia vine cu un bagaj vast de cunostinte in domeniul comunicarii: concepte de campanii si campanii integrate, platforme de comert electronic si platforme dedicate mediului mobil, comunicare in retelele de socializare si strategii care implementeaza intr-un mod creativ noile tehnologii.

Colaborarea isi propune sa amplifice si maximizeze recunoasterea brandului HONOR pe piata locala.

Furnizor de dispozitive inteligente la nivel global, din 2013

Infiintata in 2013, HONOR este unul dintre principalii furnizorii de dispozitive inteligente la nivel global. Compania este dedicata dezvoltarii tehnologiilor care le permit oamenilor din intreaga lume sa-si depaseasca limitele, avand capacitatea de cercetare si dezvoltare, precum si tehnologia noastra avansata, in slujba crearii unei noi lumi inteligente, printr-un portofoliu cuprinzator de produse inovative. HONOR detine peste 3.000 centre de service si 9 call centers, oferind servicii premium si eficiente clientilor din peste 100 de piete.

Tribal Worldwide Romania este agentia de creatie digitala membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice, productie, marketing experential si evenimente speciale.

Mai mult in Licitatii, Business, Campanii, Digital


PUBLICITATE: