866 din 1.000 pentru Vodafone Supernet Fibra. Certificare germana pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix din Romania
Joi, 14 Octombrie 2021

 

Credit. Vodafone

Certificarea a fost acordata pe baza scorului general obtinut in urma evaluarii de catre auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de esantioane de trafic de internet colectate in perioada martie – august 2021

AdPlayers. Info

Vodafone Supernet Fibra a primit certificarea pentru cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix din Romania pe baza scorului general obtinut in urma evaluarii de catre auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de esantioane de trafic de internet colectate in perioada martie – august 2021. Aceasta este prima astfel de certificare oferita de auditorul umlaut unui operator de retea de internet fix din Romania.

866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte

Supernet Fibra a obtinut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte fata de urmatorul clasat si de 239 de puncte fata de operatorul situat pe ultimul loc, fiind cotata de catre umlaut ca asigurand cea mai buna viteza medie de descarcare a datelor si performante notabile in ceea ce priveste viteza de incarcare (link certificare).

„Investim in reteaua Supernet Fibra a Vodafone atat pentru extinderea ei, in special in zonele cele mai izolate si lipsite de orice fel de acces la servicii de telecomunicatii, cat si pentru imbunatatirea calitatii serviciului de internet fix, pentru a asigura cea mai buna experienta de utilizare a internetului fix atat acasa, cat si la birou”, a declarat Catalin Buliga, Chief Network Officer Vodafone Romania si Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

,,Cand eforturile echipelor noastre sunt recunoscute prin testele si certificarile obtinute, dar si prin reactiile primite din partea clientilor, suntem si mai motivati sa continuam. Digitalizarea incepe cu retele de telecomunicatii fiabile, extinse pana in cel mai indepartat sau izolat colt de tara, capabile sa sustina accesul tuturor la servicii, educatie, sanatate, divertisment. Ramanem, astfel, consecventi angajamentului nostru de a asigura acces egal la un viitor digital tuturor cetatenilor investind in retelele Vodafone pentru a oferi cele mai bune servicii si acoperire acolo unde este cea mai mare nevoie de ea” a adaugat Catalin Buliga.

Potrivit companiei, Supernet Fibra de la Vodafone ofera viteze de internet de pana la 1Gbps, conexiune stabila si o experienta Wi-Fi foarte buna prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. In prezent, reteaua Vodafone Supernet Fibra acopera peste 3,3 milioane de gospodarii din mediul rural si urban.

Sapte certificari si pentru retelele mobile Vodafone

Recent, reteaua 5G a Vodafone a fost confirmata de acelasi auditor german umlaut drept cea mai fiabila retea 5G din Romania, obtinand totodata cel mai mare punctaj in ceea ce priveste performanta serviciilor de date mobile. Recunoasterea vine la trei ani de la lansarea sa, fiind prima retea 5G disponibila in Romania. Totodata, aceasta este cea de-a saptea recunoastere pentru reteaua mobila a Vodafone Romania in urma campaniilor de masurari comparative realizate de umlaut si care au vizat toate retelele mobile din Romania.

Mai mult in Business, Telecom, Festival,


PUBLICITATE: