600.000 de consumatori in 8 luni. Tappy, promoterul digital preferat al brandurilor din FMGC.
Joi, 23 Decembrie 2021

Credit. Godmother / Tappy - Youtube

In cele 30 de campanii implementate, au fost acordate 10.000 de premii, iar 12.000 de formulare de feedback au fost completate.

AdPlayers. info

Tappy, una dintre cele mai accesibile modalitati de a conecta brandurile cu consumatorii, a ajuns la 600.000 de consumatori in cele 8 luni de la lansare, anunta agentia Godmother.

Prezent in 9 orase, promoterul digital a oferit 500.000 de produse in campaniile de sampling pe care le-a desfasurat si a interactionat cu peste 600.000 de consumatori. In cele 30 de campanii implementate, au fost acordate 10.000 de premii, iar 12.000 de formulare de feedback au fost completate.

“Tappy este o solutie care inlocuieste promoterul din magazin. Practic, ofera consumatorilor premii instant, dupa casa de marcat. El este un vending machine care are 6 rafturi si 9 coloane, pe fiecare raft. Are temperatura controlata si foloseste lift atunci cand livreaza produsele. Asta inseamna ca putem oferi ca premii sau mostre, produse perisabile. .” a spus Valentin Vacarus, Managing Director, Godmother.

,,Nevoia a plecat de la costurile mari din piata, atunci cand folosim promoteri, din faptul ca nu sunt suficient de predictibile aceste resurse. Tappy eficientizeaza costurile cu cel putin 40% fata de o activare clasica. Tot ce inseamna tehnologie ne influenteaza deciziile si fluxul de lucru, iar asta am incercat si noi, sa aducem tehnologie in cadrul acestor promotii. Ne bucura rezultatele fantastice pe care Tappy le-a obtinut.” a subliniat Vacarus.

Un software cu mecanica personalizata, logistica, rapoarte in timp real si informatii utile despre campania in desfasurare, refill zilnic al aparatului, dar si personalizarea designului aparatului cu branding-ul adaptat promotiei sau sampling-ului, l-au facut o solutie eficienta si tehnologizata dedicata retailului modern.

In plus, este un promoter digital care poate lucra fara oprire 24/7, are un meniu usor de folosit de catre consumatori, ofera transparenta si control pentru stocurile rezervate campaniei, iar monitorizarea si ajustarea activarii se face in timp real.

Tappy se adreseaza agentiilor cu servicii in-store, retailerilor care doresc sa-si promoveze brandurile proprii si celor din industria FMCG care fac activari de brand.

Detalii si cum functioneaza, pe pagina : https://youtu.be/yzIuL4_ArDA

Mai mult in Business, Digital


PUBLICITATE: