30.000 EUR in McCann Future’s Cup
Joi, 22 Iunie 2006

30.000 EUR in McCann Future’s Cup

( AdPlayers.ro , Iulian Toma iulian.toma@adplayers.ro )

30.000 EUR in McCann Future’s CupChiar daca perioada 17-25 iunie este una cat se poate de plina de evenimente ale clientilor grupului de comunicare, numai daca ne gandim la concertul Depeche Mode sponsorizat de Vodafone, Bogdan Enoiu si McCann Erickson nu au uitat de sportul alb si McCann Future’s Cup.

Agentia de publicitate McCann Erickson a dat startul celei de-a III-a editii a turneului profesionist de tenis “McCann Future’s Cup” impreuna cu Tenis Club Herastrau. Bugetul turenului se ridica la peste 30.000 EUR, afirma oficialii agentiei. Sponsorii principali ai turneului sunt McCann Erickson si BRD, alaturi de Coca-Cola si Aylex Group - sponsori de servicii.

30.000 EUR in McCann Future’s Cup“In aceasta saptamana, numele McCann este sinonim cu cel al sportului alb, lucru care vine imediat dupa asocierea de saptamana trecuta cu Bookfest”, declara Bogdan Enoiu (foto), General Manager McCann Erickson. “Suntem extrem de incantati ca turneul castiga tot mai multa amploare in fiecare an, devenind iata, semnificativ in cadrul Circuitului international de tenis al Romaniei. “Prezenta domnului Ion Tiriac astazi alaturi de noi nu face decat sa sublinieze acest lucru”, a reiterat Bogdan Enoiu in cadrul conferintei de presa.

Turneul este cuprins in Circuitul international de tenis al Romaniei, participantii fiind atat tenismeni romani, cat si straini. Premiile oferite in cadrul Turneului se ridica la suma totala de 10.000 de euro. Sunt puse la bataie si un numar de 42 de puncte ATP, castigatorii avand astfel sansa sa obtina un loc mai bun in clasamentul international si sa se afirme astfel pe arena mondiala.

La eveniment au mai fost prezenti Dumitru Haradau – Vice-Presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Adela Pascu – Secretar General BRD, Tupa Ion – Presedinte Tenis club Herastrau.

Turneul se desfasoara pe terenurile Tenis Club Herastrau, atat meciurile de clasificare cat si cele de mansa, iar finala se va juca duminica, 25 iunie.

30.000 EUR in McCann Future’s CupMcCann Future's Cup 2005:


PUBLICITATE: