211 pentru Mater. Campania de crowdfunding a bibliotecii de materiale a strans peste 18.000 de euro
Miercuri, 05 Iulie 2017

Credit. Biblioteca de materiale Mater

adplayers. info

211. Nu este un numar scurt de apelare ci un lung sir de sprijin pentru o biblioteca. 211 sustinatori au donat 18.722 euro pentru realizarea primei biblioteci de materiale din Romania si Europa de Sud-Est. In schimbul donatiilor acestia au primit diferite recompense - precum vederi semnate de echipa MATER, invitiatii la petrecerea de lansare sau abonamente la biblioteca de materiale cu pret redus.

Noua dintre acestia au ales pachetul de cofondator de 1000 euro prin care vor avea acces la toate datele privind planul business MATER si vor putea contribui cu propria expertiza la dezvoltarea proiectului. In plus se bucura de abonament pe viata iar numele si poza lor vor fi afisate in lobby-ul bibliotecii.

“Suntem foarte mandri ca suntem start-up-ul cu cea mai mare campanie de crowdfunding pe o platforma romaneasca. Proiectul are astfel parte de cea mai importanta validare – din partea profesionistilor in industrii creative, care vor fi si utilizatorii MATER.  Succesul acestei campanii ne face sa fim si mai entuziasti si motivati sa deschidem Mater – asa ca va asteptam in octombrie la deschidere!”, declara Sabina Baciu – project manager Mater

” Echipa MATER lucreaza din decembrie 2016 la amenajarea spatiului de 1000m2. Fosta hala industriala transformata va cuprinde biblioteca, o sala de evenimente si un spatiu de co-working dedicat comunitatilor creative, in mod special arhitecti si designeri. Biblioteca va deveni un landmark in Bucuresti si in regiune atat pentru profesionisti, cat si pentru mediul academic” – Tamina Lolev – arhitect, co-fondator Mater.

Suma stransa in campanie va fi folosita pentru realizarea celor 30 de module de expunere a materialelor din biblioteca. La Mater vor fi expuse mii de mostre de materiale cu aplicatii diverse: arhitectura, amenajare interioara, design de produs sau vestimentar, productie publicitara sau constructii.

Biblioteca de materiale Mater, un proiect dezvoltat de asociatia NOD Makerspace ce a fost initiat prin programul Mobilizam Excelenta creat de Porsche Romania si dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti, este prima de acest fel din Romania si Europa de Sud-Est. Biblioteca Mater va fi deschisa in octombrie 2017 si va expune 3.000 de materiale intr-o prima etapa.

Parteneri: Antalis, BASF, Cork Market, Egger, Graniti Fiandre, Holcim Romania, Monolit, Piatra Online, Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, The Plot, Tondach, Wienerberger.

Partener business: Banca Transilvania

Design si amenajare: Wolfhouse Productions, Kinnarps

Parteneri amenajare: Holdmann, Roca

Sprijin in comunicarea MATER: MSLGroup The Practice, The Plot

Parterneri media: Branding magazine, Designist, Graphic Front, Igloo, Start-up.ro, patiulConstruit.ro, Zeppelin

 Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, 


PUBLICITATE: