18 rate fara dobanda, pentru educatie tenologica. Plan de creditare NewTech Academy si Banca Transilvania pentru formare in domeniul tenologiei.
Luni, 27 Septembrie 2021

Lavinia Chican, Co-fondator NewTech Academy: ,,Suntem incantati ca, impreuna cu Banca Transilvania , oferim o solutie moderna, facila si avantajoasa de finantare a studiilor, practicata pe scara larga de catre universitatile prestigioase din intrega lume. Piata de IT are mare nevoie de specialisti, este un domeniu cu o crestere exponentiala in ultimii ani s i care ofera importante perspective profesionale si financiare. Obiectivele noastre imediate sunt ca NewTech Academy sa devina un centru de excelenta, un reper in ceea ce priveste standardele de educatie tehnologica si sa formeze ad evarati profesionisti ”

AdPlayers. info 

Centrul de educatie tehnologica NewTech Academy, impreuna cu Banca Transilvania, ofera un plan avantajos de creditare pentru cursantii programelor de formare in domeniul educatiei tehnologice. Parteneriatul face posibila plata esalonata a cursurilor si are ca obiectiv sustinerea si formarea de specialisti pentru profesii cu cerere ridicata pe piata muncii, in sectorul tech. 

In intampinarea interesului crescut pentru o profesie in domeniul IT si, totodata, a nevoii de specialisti in aceasta industrie, NewTech Academy si Banca Transilvania faciliteaza inscrierea in programe de formare esentiale pentru industria tehnologica, adaptate cerintelor actuale. Cardurile de credit STAR de la Banca Transilvania fac posibila sustinerea finantarii cursurilor sub forma esalonata, pana la 18 rate fara dobanda. Toate programele de training NewTech Academy sunt aliniate la nevoile reale ale angajatorilor din Romania si din regiune, fiind concepute in cadrul unei colaborari stranse cu o comunitate de lideri din industria tehnologica. 

,,Suntem incantati ca, impreuna cu Banca Transilvania , oferim o solutie moderna, facila si avantajoasa de finantare a studiilor, practicata pe scara larga de catre universitatile prestigioase din intrega lume. Piata de IT are mare nevoie de specialisti, este un domeniu cu o crestere exponentiala in ultimii ani s i care ofera importante perspective profesion ale si financiare. Obi ec tivele noastre imediate sunt ca NewTech Academy sa devina un centru de excelenta, un reper in ceea ce priveste standardele de educatie teh n o lo gica si sa formeze ad evarati profesionisti ”, a declarat Lavinia Chican, Co-fondator NewTech Academy. 



NewTech Academy aduce in Romania metodologia performanta din cadrul Wawiwa Tech Training, partenerul sau global, cu o expertiza internationala in domeniu de peste 20 de ani. Structura programelor a fost dezvoltata de Wawiwa si echipa sa de profesionisti din industria tehnologiei din Israel, in conformitate cu standardele globale - si este utilizata in marile centre de instruire din Israel si din strainatate.

NewTech Academy ofera programe de recalificare pentru posturi foarte solicitate in Romania, precum Full-Stack Developer (9 luni), Frontend Developer (6 luni) si UI / UX Designer (6 luni). Ulterior, vor fi adaugate programe suplimentare, cum ar fi cele pentru specialisti in securitate cibernetica, analisti de date si multe altele. Concepute pentru instruire live, online sau hibrid, programele se desfasoara pe parcursul a 250-400 de ore, iar orarul cursurilor este unul flexibil. Cursantii vor avea acces si la sesiuni de mentorat, de creare a unui portofoliu profesional si de consiliere in gasirea unui loc de munca. 

Mai multe detalii pe https://www.newtech.ro/  si www.wawiwa-tech.com  

Link cu detalii despre conditiile STAR: https://beta.bancatransilvania.ro/carduri/carduri-decumparaturi


Mai mult in Antreprenoriat, Digital, Servicii Financiare,

 


PUBLICITATE: