Marcel Straut: "Raspund de vanzari la Top Deals. Nu eu trimit newsletter-ele."
Vineri, 29 Aprilie 2011
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Marcel Straut (foto) nu comenteaza pozitia cititorului din articolul AdPlayers ce incrimineaza compania pentru care lucreaza in prezent ca face SPAM, spunand ca i se pare o asociere tendentioasa atragerea raspunderii sale in responsabilitatea trimiterii unui e-mail.

„Eu raspund de vanzari, si nu de intreaga activitate a companiei. Nici macar nu semenz contractele”, a afirmat Straut. „Cred ca este o asociere tendentioasa intre numele meu si trimiterea unui newsletter la o adresa de email. Nu eu trimit newsletter-ele. Pentru cine nu le doreste, exista posibilitati de dezabonare”, a mai spus responsabilul de vanzari al Top Deals.

Straut spune ca desi o parte dintre iesirile in presa legate de numele sau si Starlink, fosta companie pentru care a lucrat pana in 2009, au fost niste mizerii ale unor jurnalisti pe care ar fi trebuit sa-i dea in judecata, s-a multumit cu partea plina a paharului: Indiferent cum a fost tratat in articole, afacerea Top Deals a crescut la scurt timp dupa iesirea numelui sau in presa cu mai bine de 25% atat in audienta, cat si in cifra de afaceri.

„Atunci cand un om afla ca primeste un discount de pana 70% la un produs sau serviciu de care are nevoie, este mai putin important cine si ce a scris despre mine in presa. Ma gandesc daca nu cumva este o strategie mai buna de promovare sa se scrie, indiferent cum, despre mine”, a spus Straut.

Mai mult in 
OpiniiMarcel Straut 


PUBLICITATE: