Ce deal-uri mai face fostul manager al Starlink, Marcel Straut ?
Vineri, 29 Aprilie 2011
 
(AdPlayers, Iulian Toma)

Top Deals, un nou business pentru care lucreaza ex managerul Starlink, Marcel Straut, face spam, se plange un cititor al AdPlayers, angajat in cadrul unei companii de resurse umane. Iata ce ne-a scris R.F. din Bucuresti, revoltat de prestatia Top Deals si a lui Marcel Straut:

„Omul (n.r. Marcel Straut) nu e in stare sa faca o afacere corecta. Personajul a luat decizia sa faca ce stie el mai bine si ceea ce, probabil, ii produce cea mai mare placere: sa deranjeze lumea. "Afacerea" noua (mi-e foarte greu sa consider genul asta de plaga drept o afacere) este cea descrisa in pdf-ul de prezentare. Teoretic totul e bine. Clientii ofera un discount pe care firma il anunta printr-un newsletter.

Problema cheie, sau principala escrocherie si junghiul in coaste, apare cand grosul adreselor de e-mail cu care se lauda in fata clientilor sunt adrese de tip contact@, office@, bucharest@ si, chiar mai rau, adrese din partea carora nu are niciun acord. Ba, mai mult, eu am ajuns sa-i sun ca sa ii amenint pentru ca sunt extrem de deranjat de spamul lor. Asa l-am "intalnit" dealtfel si eu pe „omul de marketing si comunicare”. Planuiesc sa ma duc dupa el doar pentru simplul fapt ca este un spammer” conchide cititorul. AdPlayers a solicitat si pozitia Top Deals legata de opinia cititorului, insa pana in prezent nu a intrat in posesia raspunsului companiei.

Fost manager al Starlink pana in urma cu doi ani, cazul transferului de proprietate si administrare a agentiei de publicitate spre noi actionari urmata de inchiderea activitatii companiei a starnit nemultumiri deopotriva in tabara angajatilor cat si a partenerilor de afaceri care au ramas in urma cu servicii prestate neachitate. In rarele iesiri in presa din 2009 si pana in prezent, Marcel Straut a sustinut ca a lasat bani in conturile companiei si ca nu se face vinovat de neplata ulterioara a serviciilor. 

Mai mult despre Starlink, Marcel Straut.


PUBLICITATE: