Young Board la IAA Young Professionals pentru urmatorii doi ani. Iulia Niculae (FRF), Presedinte
Luni, 08 Mai 2017

Iulia Niculae (FRF), Presedinte, IAA Young Professionals Romania. Sursa Foto: IAA YP 

 Din Comitetul de Conducere IAA YP mai fac parte George Toma (Bergenbier) – VP & Director parteneriate strategice, Ivona Babarelu (Clever Tech) – Director proiecte, Radu Rotaru (Geometry Global) – Director Marketing & Comunicare si Alexis Musca (CINETic) – Director HR.

adplayers. info

Young Board la IAA Young Professionals Romania pentru perioada 2017-2019. Membrii asociatiei de tineret IAA Romania si-au ales de curand un nou board care va conduce asociatia in urmatorii 2 ani, in cadrul celor mai recente  adunari generale a organizatiei.

Potrivit oficialilor de comunicare, noul board IAA YP ales este format din: Iulia Niculae (Federatia Romana de Fotbal)  – Presedinte, George Toma (Bergenbier) – VP & Director parteneriate strategice, Ivona Babarelu (Clever Tech) – Director proiecte, Radu Rotaru (Geometry Global) – Director Marketing & Comunicare si Alexis Musca (CINETic) – Director HR.

,,IAA Young Professionals a devenit un adevarat formator de talente pentru tinerii pasionati de comunicare si marketing, oferind posibilitati diverse de educare si perfectionare pentru membrii sai, dar si oportunitatea de a realiza proiecte indraznete, cu rezultate notabile la nivel de industriespune Ioana Sigarteu, ex-Presedinte IAA Young Professionals.

„Dupa 3 ani de mandat, in care am reusit sa devenim cea mai de succes filiala YP la nivel global, a venit momentul sa predau stafeta si ma bucur ca pot lasa conducerea asociatiei pe maini bune. Noul board este format din membri valorosi si am toata increderea ca vor duce si mai departe brandul IAA Young Professionals” a mai spus fosta sefa a asociatiei de tineret IAA.

,,Ma bucura si ma onoreaza increderea oferita de membrii asociatiei. Dupa 8 ani ca membru in IAA YP, din care 3 ani ca Vice-presedinte & Director parteneriate strategice, preiau acest rol cu toata responsabilitatea si implicarea pe care le presupune” a adaugat Iulia Niculae –noua aleasa Presedinte IAA YP Romania. „Consider ca dezvoltarea relatiilor pe care IAA YP Romania le are cu celelalte IAA YP Chaptere merita o atentie deosebita, pentru a inspira, a invata si a impartasi bune practici prin schimburi de experienta cu celelalte tari. Asadar, aceasta va fi una dintre directiile cheie pentru noi in urmatoarea perioada”



Noua conducere isi propune duca mai departe proiectele devenite deja traditie pentru tinerii din industria de marcomm (CompetitIAA – concurs de marketing si comunicare; Serile YP- dezbatere si workshopuri; GalerIAA – evenimente dedicate pasiunilor creative; etc.), iar noile arii de dezvoltare ale IAA YP vor avea ca obiectiv cresterea, in mod sustinut, a membrilor din asociatie si explorarea beneficiilor componentei internationale. Cel mai apropiat eveniment al asociatiei de tineret va fi organizat chiar saptamana aceasta, pe 11 mai, la sediul IAA House si are ca tema Etica si Legislatia. Detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Printre obiectivele strategice ale noului board se numara dezvoltarea membrilor din IAA YP, mai ales ca multe agentii sau clienti recruteaza din cadrul membrilor asociatiei. Prima decizie in acest sens este infiintarea pozitiei de Director HR in noul board, urmand ca echipa de conducere sa lucreze la planul de implementare ce include programe personalizate de dezvoltare profesionala, facilitarea accesului la traininguri si workshopuri, sesiuni de mentorat, etc.

IAA Young Professionals este programul International Advertising Association ce reuneste tineri profesionisti sau studenti in ultimii ani de studiu universitar, atrasi de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului si al comunicarii. La nivel international, asociatia are peste 1000 de membri din 15 tari. Lansata in urma cu 10 ani, IAA Young Professionals Romania numara peste 70 membri activi si este castigatoarea a „The Inspire Award” pentru excelenta 2016 din partea IAA Worldwide. In 2009, IAA YP a lansat chiar si o filiala locala – IAA Young Professionals Cluj – reunind tineri profesionisti din marcomm-ul local.


Mai mult in Oameni,   


PUBLICITATE: