Teodor Cucu a plecat de la Frank si a dat drumul propriei pravalii: The Cell
Luni, 14 Noiembrie 2011

Teodor Cucu, Managing Partner, The Cell.

(AdPlayers, Iulian Toma) Fost director de creatie si strategie la Frank, Teodor Cucu (foto) a dat drumul propriei pravalii in marketing si comunicare - laboratorul de creatie The Cell. De ce creative lab si nu atelier de creatie? 

“Pentru ca include si strategie, iar pe langa aceasta o sa facem si multe alte lucruri pe care atelierele de creatie nu le fac – spre exemplu zona de content management. Vrem deasemenea sa ne implicam cat se poate de mult in creative CSR”, a afirmat pentru AdPlayers Teodor Cucu, Managing Partner la The Cell. In noua intreprindere de marketing si comunicare, Cucu  mai lucreaza impreuna cu alti doi colegi.

Primul proiect al laboratorului de creatie este deja vizibil si consta in campania de promovare a unui concert caritabil cu o mare pianista: Elisabeth Leonskaja. Concertul este organizat de Asociatia “Prietenii Muzeelor Minovici”, in beneficiul Muzeului de Arta Veche Apuseana Dumitru Minovici,

Cu un  start in media si comunicare in anul 2001, Teodor Cucu a lucrat la Ringier, Media Pro (Pro Fm - PR Manager si Sales Manger), Spotlight Advertising (Account Manager), GMP (Account Manager, Strategic Planner iar mai apoi Head of Strategy) si Frank (Director de Creatie si Strategie), agentie de care s-a despartit in octombrie 2011.

Mai mult in
Oameni

 


PUBLICITATE: