Surse adplayers: Schimbari la varful OMD / PhD. Carmen Tanasie pleaca. Vine Liana Mihai, fosta The Group.
Marti, 21 Februarie 2012


(adplayers, iulian toma) Schimbari la varful Omnicom Media Group (OMD, PhD). Potrivit unor surse adplayers apropiate miscarii, Carmen Tanasie (foto stanga), CEO Omnicom Media Group in exercitiu, pleaca, iar Liana Mihai (foto dreapta), fosta House of Media (The Group), ar urma sa fie numita viitoarea sefa a Omnicom Media Group. Noul management ar putea fi anuntat in cadrul unei sedinte care urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de astazi (marti, 21 februarie a.c.)

Din informatiile adplayers, in spatele miscarii s-ar afla Zoltan Szigeti, fondatorul grupului de comunicare The Group care s-ar fi apropiat in ultima vreme de dorinta de crestere a grupului international Omnicom, cu care avea deja un partenerial prin reteaua de relatii publice Porter Novelli (Nicola Porter Novelli).

Prin apropierea de The Group, agentiile din cadrul Omnicom Media Group ar tinti obiective de crestere a competitivitatii in castigarea unor conturi de media pe piata romaneasca. Atat apartenenta la o retea internationala cat si o pozitie puternica in piata locala ar oferi sanse mai mari in castigarea unor conturi de media importante in Romania.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: