Seful operatiunilor Coca-Cola Romania si Moldova, Sandru numit Country Manager Coca-Cola Irlanda
Joi, 22 Decembrie 2016


Dupa un mandat de 3 ani in functia de Director de Operatiuni Coca-Cola Romania si Moldova, Petre Șandru va prelua pozitia de conducere la nivel international incepand din luna ianuarie 2017

adplayers. info

Dupa un mandat de 3 ani in functia de Director de Operatiuni Coca-Cola Romania si Moldova, Petre Șandru va prelua din ianuarie 2017 o pozitie de conducere la nivel international - Country Manager Coca-Cola Irlanda. Succesorul la conducerea Coca-Cola Romania si Moldova va fi anuntat in curand.

Potrivit reprezentantilor de comunicare McCann PR, misiunea noului country manager Coca-Cola Irlanda este de a consolida business-ul local, de a asigura cresterea fiecarui brand din portofoliu, dezvoltand si implementand strategii de marketing bine conturate care raspund la provocarile pietei.

Noua oportunitate profesionala vine in contextul in care, sub managementul lui Petre Șandru, Coca-Cola Romania a inregistrat in fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu si a intampinat piata cu inovatii de top.

Sandru are o experienta de peste 11 ani in cadrul Coca-Cola, fiind initial Brand Manager, apoi Director Operational pentru Romania si Moldova si Director Comercial pentru patru tari din regiune: Romania, Moldova, Bulgaria si Albania. Inainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International. Absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti, Petre Sandru detine o diploma la New York Institute of Professional Photography si are, printre pasiuni, fotografia. 

Mai mult despre McCann PR

Mai mult in Business, Management, Oameni


PUBLICITATE: