Sefa vanzarilor Prima TV, Ecaterina Matei va fi noul Director Comercial Cable Direct
Vineri, 11 Decembrie 2015
Ecaterina Matei va ocupa postul de director comercial al regiei de canale tematice Cable Direct de la 1 ianuarie 2016

adplayers. info

Pana in prezent director comercial la Prima TV, Ecaterina Matei va fi, de la 1 ianuarie 2016, noul Director Comercial al regiei de canale tematice Cable Direct, anunta reprezentantii de comunicare ai casei de vanzari.  

Cu o experienta de 15 ani pe piata de televiziune, Matei a activat atat pe piata locala, cat si pe piata internationala de televiziune, in cadrul companiilor multi-nationale ProSiebenSat1 si SBS Group.

Printre obiectivele viitorului director comercial Cable Direct se numara largirea portofoliului de clienti, cresterea cifrei de afaceri si elaborarea unei strategii de dezvoltare a companiei. Ecaterina Matei va conduce va coordona activitatea companiei, incepand de la departamentele de vanzari, marketing si comunicarea pana la cercetare, trafic si planificare.

„Ma bucur ca Ecaterina Matei se va alatura echipei Cable Direct. Experienta si cunostintele ei vor fi puse in valoare lucrand intr-o echipa foarte bine pregatita”, spune John Florescu, fondatorul companiei Cable Direct.

“Pasul de la televiziunea generalista la cea de nisa reprezinta o provocare. Experienta si know-how dobandite in televiziunea generalista vor fi atuurie mele pe piata televiziunilor de nisa, care este in continua crestere. Imi voi concentra atentia, mai ales, pe cresterea numarului de parteneri si pe oportunitatile oferite de digitalizarea pietei de televiziune” spunea Ecaterina Matei.

Cable Direct Romania este parte a grupului Sony Pictures Entertainment. De-a lungul anilor, Cable Direct a reprezentat televiziuni precum Discovery Channel, National Georgraphic Channel, National Geographic Wild, TNT, Cartoon Network, Disney Channel, Atomic TV, UTV, AXN si History Channel. Pe langa vanzarea de spatiu media pentru televiziunile de nisa, compania desfasoara si activitati de marketing, productie de programe finantate de clienti, organizare de evenimente si campanii promotionale pentru mediile reprezentate.

Mai mult in TV, Oameni


PUBLICITATE: