Schimbari la varful comunicarii BRD. Directoarea zboara in Serbia.
Luni, 09 Mai 2011


Imagine din campania BRD, 10 ani. 2009
Creatie si strategie: Propaganda.
Media: Zenith Media


 (AdPlayers, Iulian Toma)

BRD, Societe Generale este in plin proces de rearanjare a structurii si activitatii departamentelor de marketing si comunicare. Implicata pana nu demult in procesele de selectie si dezvoltare ale campaniilor de comunicare, Bianca Dordea, actuala Brand & Communication Director BRD (directoarea de comunicare), “va zbura” spre birourile Societe Generale, in Serbia, cel mai probabil de la inceputul lunii iunie.

Pe timpul detasarii in interes de serviciu, din informatiile AdPlayers - pe o perioada mai lunga de timp, comunicarea BRD ar urma sa treaca printr-un proces de schimbare a managementului deciziilor, in urma caruia cea mai mare parte a bugetelor de comunicare vor trece de sub administrarea echipei de comunicare catre departamentului de marketing.

Acelasi lucru se va intampla, cel mai probabil, si cu cateva licitatii de proiect desfasurate in toamna anului 2010, si inceputul anului in curs. Acestea ar urma sa fie trecute in stand-by, si integrate sau reanalizate de viitoarea structura de subordonare.  

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: