Schimbari la GMP Advertising. Andreea Nemens, Director Executiv. Tataru promite si altele.
Luni, 05 Noiembrie 2012

( Adplayers, Iulian Toma) Pana de curand, Client Service Director al agentiei de publicitate,  Andreea Nemens este noul Director Executiv al GMP Advertising
.

„Am ajuns in momentul in care GMP are nevoie de o echipa de management complex, care sa duca la un alt nivel business-ul. Andreea e prima piesa a puzzelului si-i multumesc ca a acceptat provocarea si ca o transmite mai departe”, a declarat Felix Tataru, Fondator si Director General al GMP Advertising. 

Felix Tataru, fondatorul GMP Advertising, ramane Director General dar isi pastreaza mai mult doar atributiuni de reprezentare, strategie si integrare mai buna a serviciilor oferite de agentiile partenere, se arata intr-un comunicat al agentiei. Nemens va coordona intreaga activitatea operationala a agentiei, de la departamentele de client service, creatie, strategie, productie AV si print, graphic design si DTP.

Cu venituri totale de aproximativ 2 Milioane EUR la sfarsitul anului 2011 (8,8 Milioane Lei), GMP este una dintre agentiile independente importante din Romania. Compania de publicitate a lucrat in ultimii  12 ani de existenta pentru marci precum Ciucas, Romtelecom, bauMax, Arctic, Apa Nova, Boom, Bucovina, Cocolino, Cosmote, Millennium Bank, Monte Banato.

Andreea Nemens are 34 de ani, s-a alaturat GMP Advertising la inceputul lui 2009 in pozitia de Account Director pentru contul Timisoreana, iar de la sfarsitul aceluiasi an a ocupat functia de Client Service Director. In publicitate a intrat la finalul anului trei de facultate si, pana la functia de director executiv, a trecut prin echipele a trei agentii: McCann Erickson, Leo Burnett si 23 Communication Ideas.

Mai mult in Management


PUBLICITATE: