Raluca Negoita, numita Group Marketing Director al grupului Lowe
Joi, 12 Mai 2011
 (AdPlayers, INFO, info[at]adplayers.ro)

Raluca Negoita ( foto ) a fost numita Group Marketing Director al grupului Lowe.

Din pozitia in care activeaza, noul director de marketing coordoneaza echipa de marketing a sase companii cu servicii de comunicare: Lowe & Partners (publicitate, comunicare integrata), Initiative (media), Brand Connection (media), GolinHarris (PR), Medic One (comunicare medical) si Hyperactive (digital).

„In portofoliul grupului nostru se afla sase companii specializate pe mai multe paliere ale comunicarii, fiecare cu provocarile si oportunitatile specifice sectorului sau. Avem planuri ambitioase de crestere pentru fiecare agentie din grup, iar strategia de marketing si business development joaca un rol important in consolidarea acestora”, a spus Veronica Savanciuc, Presedinte&CEO grupul Lowe.

Raluca Negoita s-a alaturat grupului Lowe in 2008, ca Business Development Director al companiei de PR, pozitie care s-a extins treptat la nivel de grup. Noul director de marketing pe grup are experienta de 10 ani in comunicare corporate si de brand, media relations si comunicare de criza, timp in care a coordonat campanii pentru clienti precum Coca-Cola, Microsoft, Cosmote, IKEA, Romtelecom. In cadrul agentiei de PR, a lucrat pentru clienti precum: Ferrero, Johnson&Johnson, Comisia Europeana, Parlamentul European.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: