Presedinte IAA Worldwide din Romania. Felix Tataru ar putea deveni Presedinte Global IAA din 2016.
Vineri, 28 Iunie 2013
 ( adplayers. Iulian Toma) Felix Tataru a fost ales Senior Vice President al IAA Worldwide, in cadrul intalnirii anuale a Boardului IAA care a avut loc pe 18 iunie la Cannes.

Functia presupune ca dupa 3 ani de mandat ca Senior Vice President, fondatorul grupului GMP va deveni automat Presedinte Mondial al IAA. Noii membri din Consiliul Director au mandate valabile pana in luna mai 2016.

„Este o mare onoare, provocare si responsabilitate pentru mine” a declarat Felix Tataru. „Le multumesc colegilor din Romania care au facut ca IAA Romania sa fie unul dintre cele mai bune Chaptere IAA din lume si le multumesc si colegilor din Boardul IAA care mi-au acordat aceasta incredere. Cred ca impreuna cu Faris (n.r Abouhamad, Presedintele Global IAA) si cu noua echipa din care fac parte vom duce IAA la next level, in acord cu schimbarile marcomm-ului global”.

Felix Tataru a fost presedintele IAA Romania timp de 5 ani, din 2006 pana in 2011. La cel de-al 41-lea Congres Mondial IAA (2008), care a avut loc la Washington, D.C, Felix a fost numit Vicepresedinte al IAA Worldwide, pozitie pe care a ocupat-o timp de 4 ani, coordonand pe rand comunicarea si organizatia IAA Young Professionals. Tot atunci, filiala IAA Romania a fost recunoscuta ca fiind cea mai activa si creativa filiala din lume si a primit premiul Golden Tulip pentru Excelenta.

Noul Consiliu Director al IAA Worldwide este format din Faris Abouhamad, (United Arab Emirates) - IAA Chairman and World President/Area Director Middle East/Africa - (Mandat preluat in ianuarie 2013), Felix Tataru, General Manager al GMP Advertising (Romania) - Senior Vice President, Glenn Hansen, President and CEO al BPA Worldwide (USA) – Trezorier si Erich Buxbaum Managing Director al EHB Consulting GmbH (Austria) – Secretar.

Printre primele proiecte ale noii echipe se afla organizarea Conferintei aniversare cu ocazia implinirii a 75 de ani de existenta IAA, la Londra, in 3 octombrie, cu tema "What's coming Next", dar si a Congresului Mondial al IAA din 10-12 mai 2014 in Bejing, la care sunt asteptati peste 2000 dintre membrii IAA.

Mai mult in Oameni

PUBLICITATE: