Peter Jansen preia administrarea si conducerea Intertel, dupa plecarea fostului manager si administrator
Vineri, 28 August 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Peter Jansen (foto), seful agentiei de publicitate Cohn & Jansen, si totodata partener al Intertel inca din 2003, preia administrarea companiei de marketing direct si interactiv condusa pana in prezent de Maia Novolan. Miscarea la varful companiei Intertel are loc dupa demisia  Maiei Novolan din pozitia de manager si administrator.

„In urma unor discutii despre viitorul companiei, partenerii Intertel si Maia Novolan, fostul manager si administrator al companiei, am hotarat ca avem viziuni diferite in aceasta privinta, motiv pentru care partenera noastra s-a hotarat sa demisioneze din functia de administrator. Ea va ramane insa si in continuare actionar al companiei”, a afirmat pentru AdPlayers, Peter Jansen, referindu-se la schimbarile de la varful Intertel. „Este decizia ei, iar noi o respectam, motiv pentru care cei 4 parteneri ai companiei au hotarat numirea mea in pozitia de administrator si manager interimar al Intertel, pana la numirea  viitorului manager”.

Intrebat de AdPlayers cum merge in prezent business-ul companiei, Jansen a spus ca „Intertel este o companie foarte solida din punct de vedere financiar, iar afacerea va merge mai departe”. „Sunt optimist ca segmentul de online si mobile marketing va creste si in continuare”, a amai daugat el.

Potrivit noului sef, in urma unor discutii in board-ul Asociatiei Romane de Marketing Direct (ARMAD), Intertel isi pastreaza pozitia de membru in comitetul asociatiei, iar Peter Jansen va fi noul reprezentant al companiei in consiliul de conducere al organizatiei, alaturi de noul presedinte numit, Stefan Iordache (Leo Burnett).

„Faptul ca doi oameni de publicitate, Stefan Iordache, iar acum eu, suntem in board-ul ARMAD inseamna ca marketingul direct si interactiv devin tot mai importante pentru industria de comunicare”, a mai spus Jansen.

Pe langa pozitia din comitetul de conducere ARMAD, Peter Jansen mai detine si pozitia de presedinte al Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania ( UAPR ), organizatie ce reuneste o parte dintre cele mai relevante agentii de profil autohtone. 


PUBLICITATE: