Maia Novolan a demisionat de la Intertel, dupa cel mai profitabil an
Vineri, 28 August 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Dupa 7 ani de la infiintarea Intertel, Maia Novolan (foto), paraseste compania de marketing direct si interactiv din pozitia de administrator si manager, potrivit unor surse din piata.

Contactata de catre AdPlayers, Novolan nu a comentat informatia, dar nici nu a infirmat-o.

Surse AdPlayers apropiate miscarii sustin ca fondatoarea Intertel s-ar indrepta de la inceputul lunii septembrie spre alte proiecte profesionale, cel mai probabil tot in piata de servicii de marketing direct si interactiv, in care activeaza de mai bine de 10 ani.

Absolventa de MBA, Maia Novolan este si detinatoarea a mai mult de o treime din Intertel, alaturi de alti doi parteneri, fiecare avand insa cote mai mici. 

Compania si-a inceput activitatea in 2002 cu servicii de televiziune interactiva, perioada in care, potrivit unui interviu in AdPlayers din martie 2009, aproape toate marile posturi de televiziune - Pro TV, Acasa, Antena 1, TVR 1, TVR 2, Prima TV, MTV - lucrau in acea vreme cu Intertel. In anii 2003-2005, firma isi adauga in portofoliu servicii online si mobile marketing. 

Cu o cifra de afaceri de aproape 2,5 Milioane EUR in 2007, Maia Novolan afirma in acelasi interviu din AdPlayers ca, in 2008, Intertel a inregistrat cel mai bun an, din punct de vedere al profitabilitatii.

 


PUBLICITATE: