Pe cont propriu de la The Group si Leo Burnett. Alina Galeriu si Radu Olteanu si-au facut oras.
Joi, 22 Martie 2012

Alina Galeriu si Radu Olteanu si-au facut oras. Cityinads.com 

(Adplayers, Iulian Toma) Fosta Iqads si pentru o scurta perioada la The Group, Alina Galeriu impreuna cu Radu Olteanu  - fost art in agentii ca Leo Burnett, MRM si altele, si-au facut oras. City in Ads (cityinads.com). Daca ce a facut Alina Galeriu este usor de gasit pe iqads, cine vrea sa vada ce a desenat artistul, gaseste pe raduolteanu.com.

„Am plecat pur si simplu. Nu ne-am desparit cu scandal", spune Alina Galeriu, despre despartirea de The Group. "Suntem pe cont propriu. City in Ads este unul dintre proiectele la care lucrez acum. Un blog de travel & advertising ... combinate. Ne reprezinta foarte mult toata formula asta cu ads”.

„Respiram publicitate si nu mai scapam de microbul asta. Este un blog pe care il facem impreuna, despre orasele prin care trecem, prin ochii unor "ad junkies" ce suntem. Mai pregatim si un blog de travel clasic. Despre impresii de calatorii, recenzii de restaurante si hoteluri... everything...” a mai adaugat Galeriu.

Din ce va trai proiectul? „One way or another i am sure money will come/... asteptam investitorii. Ajungem si acolo. Momentam „is pure passion” – spune Alina. „Nu este excursie in care sa mergem si sa nu comentam sau sa nu ne ciondanim despre un ad”.

 Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: