"Nu comunic cu publicatii care scriu cu cine m-am incuscrit" Mirela Angelescu, MD, DDB
Miercuri, 18 Martie 2009
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Informatiile sunt inexacte”, spune Mirela Angelescu, Managing Director, DDB in replica la stirea AdPlayers potrivit careia agentia a renuntat la serviciile unor oameni din echipa.

Rugata sa furnizeze informatiile exacte legate de diponibilizarea unor oameni din echipa si angajarea altora, Angelescu s-a rezumat la a declara ca nu comenteaza in presa deciziile de business al companiei pe care o conduce.


„Nu mi se pare normal sa comunic cu publicatii care scriu cu cine m-am incuscrit”, a mai spus Mirela Angelescu, care a contactat AdPlayers in urma aparitiei stirii referitoare la cele mai recente disponibilizari din echipa agentiei de publicitate.

Angelescu face aluzie la unul din aticolele AdPlayers recente privind selectia directorului de creatie al agentiei de publicitate DDB, Theodor Sandu, in urma unei selectii la care au participat mai multi oameni, cel putin discutabile atat timp cat surse familiarizate cu viata celor doi vorbesc despre vacantele si relatia personala pe care o au de mai multi ani Mirela Angelescu si Theodor Sandu.


PUBLICITATE: