Medii de lucru extraordinare? Best Employers Study a dat start editiei 2016
Joi, 14 Aprilie 2016

Adresata companiilor cu peste 50 de angajati si minim trei ani pe piata, cercetarea aflata la a patra editie aduce recunoastere publica organizatiilor ce au reusit sa creeze medii de lucru extraordinare pentru angajatii lor.

adplayers. info

Avem medii de lucru extraordinare si in acest an in Romania? Nu stim inca, dar am putea afla de la Best Employers Study 2016. Ajunsa la a patra editie si adresata companiilor cu peste 50 de angajati si minim trei ani pe piata, cercetarea Aon Romania, unul din principalii jucatori pe piata de brokeri de asigurare si reasigurare din Romania, aduce recunoastere publica organizatiilor ce au reusit sa creeze medii de lucru extraordinare pentru angajatii lor.

Studiul este realizat anual si ajuta factorii de decizie din companii sa descopere care este nivelul de implicare profesionala (engagement) al angajatilor, legatura lor emotionala fata de companie, precum si daca exista diferente intre perceptia acestora si cea a managerilor, astfel incat sa poata lua masuri cat mai eficiente. Metodologia dupa care se desfasoara studiul a fost dezvoltata de Aon Hewitt,  divizia de consultanta si outsourcing in domeniul managementului resurselor umane a Aon plc.

„Masurarea nivelului de engagement in cadrul companiilor este cel mai important aspect al studiului. BES ofera o imagine realista, multi-dimensionala, a situatiei actuale si identifica zonele asupra carora angajatorii trebuie sa-si indrepte atentia pentru a imbunatati sau a sustine nivelul de engagement. Invitam organizatiile sa participe la studiul Best Employers Romania 2016 pentru a vedea unde ii pozitioneaza proprii angajati pe drumul catre statutul de Best Employer”, spune Virginia Pauna, Project Leader Best Employers Romania.

La editia 2015, la Best Employers Study au participat 15.500 de angajati, 1.150 middle manageri si 224 directori executivi din 35 de companii. Acest esantion de respondenti a reprezentat o populatie activa totala de peste 38.000 de angajati.

Nominalizarea la titlul ”Aon Best Employer 2015” a fost obtinuta de catre Adobe Systems Romania, Autonom, Dell, Edenred Romania, Companiile Mars, Inc. din Romania (Royal Canin Romania, Mars Romania, Wrigley Romania), McDonald’s Romania si Pfizer Romania.

Mai mult in Cercetare, Research, Oameni


PUBLICITATE: