Fosta redactor sef Smark, Antonia Tucheac comunica pentru Centrade Saatchi & Saatchi
Miercuri, 12 Septembrie 2012
 ( Adplayers, Iulian Toma) Fosta redactor sef Smark, Antonia Tucheac (Mihaileanu) comunica acum pentru  Centrade Saatchi & Saatchi. unde este Corporate Communication Officer al grupului condus de Radu Florescu 

In ultimii trei ani, noul responsabil de comunicare al grupului Centrade a lucrat atat in media cat si in comunicare, dupa cum declara pentru adplayers in 2011.

Jurnalist de marketing si comunicare pana in 2010, Antonia Tucheac parasea publicatia Business Standard pentru agentia de PR, V+ Communication, agentie in care a lucrat pentru o perioada de cateva luni. In octombrie 2010 revenea in media la SMARK, unde a fost redactor sef pana in 2011. Tucheac a absolvit Facultatea de Management, in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. A urmat, de asemenea, un master in management si marketing international.

Din Grupul  de comunicare Centrade Saatchi & Saatchi fac parte agentia de publicitate Saatchi & Saatchi, Saatchi & Saatchi X (organizare de eveniment- BTL), Zenith Media (media), Saatchi & Saatchi PR (relatii publice), Pantone Studios (productie), Cable Direct (regie de vanzari) si Chainsaw Europe (servicii de post-productie audio si video).


PUBLICITATE: