Fosta Whirpool, Violeta Luca este noul director de marketing la Flanco
Miercuri, 31 August 2011

( AdPlayers, Iulian Toma )

Flanco are un nou sef de marketing. De la inceputul lunii septembrie 2011, fosta Whirpool - Violeta Luca (foto) este noul Marketing Director al companiei, care completeaza astfel o echipa de management formata din Adrian Olteanu, CEO, Gabriel Peres - Sales Director si Catalin Marin - Product Management Director.

Luca va coordona strategia de marketing pentru o retea de 75 de magazine, cu peste 600 de angajati si o cifra de afaceri de peste 100 milioane EUR. Potrivit noului oficial, campaniile de marketing desfasurate de Flanco in ultimul an au facut ca numarul vizitatorilor cat si rata de conversie in cumparatori ai lantului de magazine. Managerul estimeaza ca, anual, din cei 5 milioane de vizitatori ai Flanco, peste 1 milion achizitioneaza cel putin un produs din magazine.

„Criza a crescut gradul de reticenta, dar si asteptarile cumparatorilor, de aceea, odata adusi in magazin, trebuie sa le punem la dispozitie oferte cash sau de creditare adaptate strict nevoilor pe care le au,” declara Violeta Luca, care a preluat functia de Marketing Director al retailerului. 

Anterior numirii in functia de director de marketing, Violeta Luca a lucrat 8 ani in cadrul Whirlpool Romania, unde a ocupat incepand cu iunie 2007 functia de Director Comercial. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Luca are o experienta de aproape 10 ani in domeniul electroIT.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: