Fosta CEO Tempo, Aura Toma numita MD, Lowe & Partners. Oana Cociasu - in board-ul grupului Lowe
Miercuri, 01 Februarie 2012

 (adplayers, Iulian Toma) Fosta CEO Tempo Advertising, Aura Toma va prelua pozitia de Managing Director al agentiei de creatie Lowe&Partners incepand cu 1 martie 2012, iar Oana Cociasu, fostul MD, „va ramane in board-ul grupului si va prelua noi atributii”, declara Veronica Savanciuc, Presedinte si CEO al grupului Lowe. In noua sa functie, Aura Toma va coordona echipa Lowe&Partners si va conduce operatiunile agentiei.

„Avem un plan ambitios pe care ni l-am propus pentru agentiile din grupul nostru in 2012. Am hotarat sa o aducem alaturi de noi la conducerea Lowe&Partners pe Aura Toma, de ale carei experienta, profesionalism si entuziasm vom beneficia pentru a duce agentia intr-o noua etapa”, a mai spus Savanciuc.

“Ii doresc bun venit Aurei si ma bucur sa las conducerea Lowe&Partners pe maini bune. Colaborarea noastra va fi foarte stransa atat in perioada imediat urmatoare, cat si pe viitor”, spune Oana Cociasu.

Fosta CEO Tempo Advertising (2010-2011), si cu o experienta de 15 ani in advertising, Aura Toma a mai fost  Client Service Director la Tempo (2007-2010) si manager in departamentul de Client Service la Grey Worldwide Romania (2003 – 2007). A lucrat pentru BCR, Danone, Colgate-Palmolive, LG, URBB, Raiffeisen Bank, Visa International, P&G.

 Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: