Ex-Headvertising, acum la Sister & Co, agentia condusa de Alexandra Tinjala
Miercuri, 12 Iulie 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma , irina.toma@adplayers.ro )

Bertha Niculescu (foto) este cea mai noua membra a echipei de creatie Sister&Co. Cu o experienta de 7 ani in publicitate, ea vine de la  Headvertising si spune ca isi va folosi creativitatea ca senior coywriter „pentru ca este o agentie mica si la inceput”, a declarat, pentru AdPlayers, noul senior copywriter, referitor la motivatia pentru care a ales sa fie „sora” la Sister.

La seria de motive, ea mai adauga: „Pentru ca nu are manuale de functionare, protocoale de lucru si hartii de plimbat. Pentru ca nu e coplesita de importanta sa. Pentru ca nu e prizoniera principiilor, banilor sau premiilor.”. „Si, nu in ultimul rand, pentru ca m-au vrut”, conchide Berta Niculescu, nelipsita de modestie, tinand cont ca nici cei 7 ani de publicitate nu sunt de neglijat pentru noua ei „agentie mica”.

De-a lungul timpului, Bertha Niculescu spune ca s-a ocupat de clienti precum Antena 1, Academia  Catavencu, AutoRom, Interbrew, Hollywood Multiplex, HVB, MobiFon sau Orange.

Sister&Co:  500.000 EUR in 2005 si estimeaza 1 milion in 2006


Alexandra Tinjala, Sister & Co, la OurBigDayOut
Foto Credit: Gin Burca

Agentia de publicitate Sister & Co si-a inceput activitatea in anul 2006, avand-o ca unic asociat pe Alexandra Tinjala (foto). Oficialii companiei au estimat pentru AdPlayers ca agentia va avea, in acest an, o cifra de afaceri de aproximativ 500.000 EUR.

Potrivit companiei, in portofoliu actual se afla clienti precum Brau Union Romania cu brandurile Bucegi, Gambrinus, Harghita, Hategana; Albalact; Gealan; Bayer cu brandurile Supradyn, Lasonyl si Elevit; Zapp - proiecte tactice.

Alexandra Tinjala lucreaza in publicitate din 1996. Sefa agentiei Sister&Co si-a inceput cariera in Scala/ JWT , agentie de unde a plecat in anul 2004. De-a lungul carierei in Scala JWT, Tinjala a fost responsabila de conturi precum Unilever- Personal Care & Foods, Kraft Food Romania, Nestle, Dunlop & Goodyear, Shell, Roche, ABN Amro Bank, Iveco, KPNQuest etc.

Mai mult in Oameni, Agentii de Publicitate, Advertising


PUBLICITATE: