Dupa 20 de ani TBWA, CEO in fidelizare pentru retail
Vineri, 13 Noiembrie 2015

 Dupa 20 de ani la TBWA, Perry Valkenburg a fost numit CEO in programe de fidelizare pentru retaileri

adplayers. info

Dupa 20 de ani la agentia de publicitate TBWA, Perry Valkenburg a fost numit CEO al companiei TCC, lider global in programe de fidelizare pentru retaileri. Valkenburg isi va incepe mandatul pe 4 ianuarie 2016.

In calitatea sa de presedinte al diviziei Internationale si Operatiuni Globale  la TBWA, Perry Valkenburg a coordonat printre altele operatiunile digitale ale retelei  la nivel global, precum si pe cele  de shopper marketing. Remarcat prin inovatie in industria de advertising, Valkenburg  a lucrat la platforma interactive de “window shopping”, WISH, care i-au adus numeroase trofee de aur la Cannes.

Perry Valkenburg este de parere ca, in conditiile pietei actuale, in care magazinele reale si virtuale si comertul sunt pe deplin integrate, intelegerea audientei, planning-ul si fidelizarea nu au fost nicicand mai importante.

„Pentru a avea succes in viitor, retailerii si brandurile trebuie sa asigure o legatura emotionala cu cei carora li se adreseaza, consumatorii. Sunt sigur ca TCC ii poate ajuta pe retailerii din Romania sa isi atinga acest obiectiv. Cu operatiuni in 60 de tari, TCC pune la dispozitia retailerilor expertiza sa globala pentru stimularea vanzarilor si construirea unei relatii solide cu clientii lor.”

In  Romania, din 2008

In Romania, TCC activeaza din 2008 si a derulat campanii de fidelizare cu OMV, Mega Image, Penny, Kaufland, Metro si Billa. In prezent, TCC are in derulare mai multe programe de fidelizare printre care se numara Ice Age 4 si Pyrex la Penny Market, Shrek, Kappa Luggage, Dunlop, Guzzini (aparatura electrica pentru bucatarie) si Ellehammer Luggage la OMV.

TCC numara in portofoliul global  clienti precum Disney si 20th Century Fox, facilitand retailerilor interactiunea cu proprii consumatori si recompensarea lor pentru loialitate cu o gama variata de branduri exclusiviste. Prezent in peste 60 de tari, TCC are 600 de angajati in cele 34 de birouri in toata lumea.

 Mai mult in Oameni, Management


PUBLICITATE: